vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Cari Umpan Videos

CARI UMPAN TEPI PANTAI (Cacing Laut)
CARI UMPAN TEPI PANTAI (Cacing Laut)

Mudah mencari umpan memancing ikan di tepi pantai. Pak Mat ni memang orang lama dan masih menggunakan teknik menangkap cacing laut di tepi pantai secara trad...

cari umpan umpun2..13.8.11
cari umpan umpun2..13.8.11

pancing laut dalam-cari umpan(yoyo)
pancing laut dalam-cari umpan(yoyo)

pulau tokong burung.

cari udang umpan mancing di waduk riam kanan
cari udang umpan mancing di waduk riam kanan

Umpan mancing - cara cari cacing ( how to get worms )
Umpan mancing - cara cari cacing ( how to get worms )

Cara berikut adalah cara mudah mencari cacing dengan mudah. The easiest way to get worms !!

Umpan sembilang
Umpan sembilang

cari mentarang untuk buat umpan memancing dan makan.

Bagaimana cara menemukan dan menangkap cacing laut / koak-koak oleh Tell'e A'an
Bagaimana cara menemukan dan menangkap cacing laut / koak-koak oleh Tell'e A'an

Cacing laut merupakan cacing yang hidup di pantaian berpasir yang memiliki tekstur tubuh yang kenyal sangat bagus digunakan untuk umpan ikan pari, kakap, ker...

Umpun Umpun
Umpun Umpun

Seorang brader sedang mengumpan cacing umpun-umpun dengan dedak ditepi Pantai Telok Gong, Pengkalan Balak, Tanjung Bidara Melaka. Umpun-umpun dijual ditepi j...

pancing laut dalam cari umpanyoyo
pancing laut dalam cari umpanyoyo

mancing mania, mancing, mancing belut, mancing mania ikan terbesar, mancing mania trans 7, mancing ikan, mancing ikan besar, mancing ikan mas, mancing arwana...

Cara Bancuh Umpan Pancing/Mix Fishing Bait /钓饵方法 (1)
Cara Bancuh Umpan Pancing/Mix Fishing Bait /钓饵方法 (1)

Cara bancuh Umpan :rotiu bun 4 atau 5 biji buat halus dulu campur masuk greenbait yam 150g(about setengah pek) ~Catch(fish):Patin /Rohu 盧鱼、八丁鱼 ~Umpan ni dal...

siakap sambar umpan
siakap sambar umpan

umpan pancing rohu liar...
umpan pancing rohu liar...

1st strike rohu...

Team Umpan mandi bersama Raja Sungai
Team Umpan mandi bersama Raja Sungai

Baru-baru ini team Umpan telah menyertai satu ekspedisi berkunjung ke Santuari Kelah Sg , Tasik Kenyir. Pengalaman bermandi bersama 'Raja Sungai' ataupun ika...

cara pasang umpan
cara pasang umpan

sawit peram.

cacing untuk umpan mancing
cacing untuk umpan mancing

cacing ni kaknab korek kat keliling rumah kaknab, kaknab simpan sampai 3 minggu dengan bagi makan serbuk kopi, kelapa goreng, cacing tahan lama tak mati, gem...

UMPAN JINAK DI AIR TENANG
UMPAN JINAK DI AIR TENANG

Song : Umpan Jinak Di Air Tenang Original Singer : Ahmad Jais Event :Konsert Mini Cari-Cari Bintang, Johor FM Venue : Perling Mall Johor Bahru Date : 8th Sep...

mancing aruan tasik  pakai apollo umpan .MOV
mancing aruan tasik pakai apollo umpan .MOV

aruan tasik naik pakai perambut apollo umpan.

Mancing Dengan Umpan Udang
Mancing Dengan Umpan Udang

Cek lebih lengkap joran-joran terbaik di http://warungpancingdanberburu.blogspot.com Pilihan aneka merk terkenal untuk menambah sensasi mancing udang anda.

Majalah Umpan Promo
Majalah Umpan Promo

CHEF UMPAN (UMPAN ULONG)
CHEF UMPAN (UMPAN ULONG)

MARI BELAJAR MEMANCING IKAN BERSAMA CHEF WADIE DALAM RANCANGAN CHEF UMPAN...SELAMAT MENONTON.

umpan tapa kemboja
umpan tapa kemboja

pancingan menggunakan umapan tapa kemboja yang dalam botol warna kuning tu.

Sesi Tunjuk Ajar: Cara Menawan Ikan Haruan Besar/Mega Channa Striata oleh Li Haruan
Sesi Tunjuk Ajar: Cara Menawan Ikan Haruan Besar/Mega Channa Striata oleh Li Haruan

Akhirnya, berjaya juga turut serta dalam mengikuti kursus cara2 untuk menawan seekor haruan bersaiz gadang dari sifu kita, Li Haruan. Semoga kawan2 akan turu...

Umpan pisang untuk pancing
Umpan pisang untuk pancing

This video was uploaded from an Android phone.

CARA BUAT UMPAN IKAN TOMBRO GALATAMA ( mancing bareng )
CARA BUAT UMPAN IKAN TOMBRO GALATAMA ( mancing bareng )

Simak Resep UMPAN IKAN TOMBRO GALATAMA DAN IKAN MAS di http://peluangusaha-oke.com/resep-umpan-ikan-tombro-dan-ikan-mas/

Tenggiri dengan Umpan Ikan Parang di Laut Mukah.mp4
Tenggiri dengan Umpan Ikan Parang di Laut Mukah.mp4

Tenggiri menyerang pancing..memakan umpan ikan parang.. memang kegemarannya ikan parang. Nasib baik tak lepas, mata kail hanya kena di badan.. memang dah rez...

jenny rivera RIP  cari atrevida so wat
jenny rivera RIP cari atrevida so wat

Umpan Tepung Strawberry By Greenbait 草莓面粉钓饵
Umpan Tepung Strawberry By Greenbait 草莓面粉钓饵

Umpan Greenbait Dealer: Sabah Keningau h/p: 0138680123 Akut Enterprise Sabah Keningau h/p: 0178116260 Gilbert leo Perak Taiping h/p:0125943318 Kolam Senwell ...

teknik mancing udang gala
teknik mancing udang gala

Epedition yang gagal.....

Umpan Jig-Pembuatan dan Penyortiran | KailPancing.com
Umpan Jig-Pembuatan dan Penyortiran | KailPancing.com

http://kailpancing.com Produk umpan mancing metal jig yang akan kami produksi tentunya harus disortir dan dipilih yang terbaik catnya, bentuknya, matanya...

umpan terbaik ikan banyak
umpan terbaik ikan banyak

Dapatkan majalah terbaru terbitan Grup Majalah Karangkraf di pasaran bermula Julai. Harga RM8.

PENJUAL UMPAN PANCING
PENJUAL UMPAN PANCING

DI SALAH SATU SUDUT PEMUKIMAN PENDUDUK YANG TERDAPAT DI PESISIR PANTAI TANJUNGUNGGAT, KECAMATAN BUKIT BESTARI, TERDAPAT SEORANG WARGA YANG MEMILIKI PEKERJAAN...

Wak-wak .MPG
Wak-wak .MPG

HEHEHEHEHEHEH teringat plak waktu cuti thn lepas.... salah satu kenangan kat pantai wak-wak banggoy island.. nak gie mancing tak ada umpan.. jadi kena le car...

pempat jual umpan lumut
pempat jual umpan lumut

pempat jual umpan lumut More details: http://pakistancrushers.com/contact.php Get the price of machines: http://pakistancrushers.com/contact.php SBM as one o...

Pancing Siakap 5KG
Pancing Siakap 5KG

3 sekawan Pancing , Siakap, Muara, Teknik 'bottom', umpan, udang hidup, Kuala Sungai Sepang Besar...Air gerak surut dengan arus sederhana laju.

Patin bait"umpan patin"八丁钓饵" by(Greenbait"P1")
Patin bait"umpan patin"八丁钓饵" by(Greenbait"P1")

Facebook/面子书网址:https://facebook.com/pages/umpan-patinGreenbait/208267972548242 Sila ambil perhatian:atas video ni sesual untuk kolam pancing yang tidak a...

Umpan Mancing Tenggiri [Grandong]
Umpan Mancing Tenggiri [Grandong]

Cara membuat umpan untuk memancing ikan tenggiri (Grandong) menggunakan ikan kembung dan 2 mata kail.

面包浮面(大鱼适用)cara roti umpan
面包浮面(大鱼适用)cara roti umpan

cari cacing
cari cacing

cari cuacing.

teknik apollo utk mencari umpan hidup
teknik apollo utk mencari umpan hidup

umpan sniper
umpan sniper

casting BARRACUDA with RAPALA FlatRap.mp4
casting BARRACUDA with RAPALA FlatRap.mp4

Umpan Patin Part 1'Pellet+Fish meal'鱼料+鱼粉八丁鱼诱饵~第一集
Umpan Patin Part 1'Pellet+Fish meal'鱼料+鱼粉八丁鱼诱饵~第一集

umpan patin part 2 http://youtube.com/watch?v=aW6q1AhrerU H/P:0127109798 cara bancuh: 1)pellet 2 cup + water 1cup after 10min + fish meal 1cup 2)pellet 2...

UMPAN UDANG HIDUP
UMPAN UDANG HIDUP

UMPAN UDANG HIDUP UNTUK DIJUAL.

Bagaimana cara membuat leader untuk memancing udang galah | 2 mata kail
Bagaimana cara membuat leader untuk memancing udang galah | 2 mata kail

Bahan dan peralatan pembuatan leader pancing udang dengan rangkaian 2 mata kail : 2 bh Mata kail udang 1 bh Kili-kili kecil / swivel 1 bh timbel/pemberat/tim...

mancing dengan umpan hidup 1
mancing dengan umpan hidup 1

mancing dengan umpan hidup.

Golden Palm Tree Low Tide Tour @ Sepang Bagan Lalang Beach | TianChad.com
Golden Palm Tree Low Tide Tour @ Sepang Bagan Lalang Beach | TianChad.com

Here's a video of us bloggers+travelers exploring the low tide kingdom. Hope you like this video =) MUSIC CREDIT: Zee Avi - The Book of Morris Johnson Radica...

Memancing Kerapu Terbesar telan umpan GT 82kg
Memancing Kerapu Terbesar telan umpan GT 82kg

Majalah Umpan @ Bedong (barramundi 6.7++ kg - Angler: Jay 2)
Majalah Umpan @ Bedong (barramundi 6.7++ kg - Angler: Jay 2)

5wt Barramundi Fly Fishing - By Jay ... Untuk laporan lanjut dapatkan Majalah Umpan Isu Nov-Dec http://antooayaqanglers.blogspot.com/

Related Producers: mrherotangallborneotanjungpinangtvlalatausugrayyanariffT0hKJYq43ZQIgw0fGazMmwtookunkchardkailpancinganakbalaumuda-di2swE8WTjR7BIUzJkAvQsnarto8primkokasbloggeryewyew5800Rsq5fbVMhW8HYrjhsYgtNwtianchadshisyagrape883ridzuan21oLMLvFnj0VXbitmrYyQgeuronymousificationumarsagalabapakturboiqbalbramhadizafaqoqsLC8zwNyBSQFw_sKBNgjaicool242LJsaaFq5IeqeEiN6YlKU5Agreenbaittradingpeacebluesthemiss1secretbabhe190978bomoh73akobpro74unikajaibmrudi37893uJEIN7G4dqhP-GtwipaAsinarharianwebtvthesazlisaidfazlieh81realcomfortingfishingtackleindoazuan111aEl_KGSjelqgMEoWH21kwAkaknab1theofficialnubhanfcdilahsam

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster