vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Cari Umpan Videos

cari umpan umpun2..13.8.11
cari umpan umpun2..13.8.11

CARI UMPAN TEPI PANTAI (Cacing Laut)
CARI UMPAN TEPI PANTAI (Cacing Laut)

Mudah mencari umpan memancing ikan di tepi pantai. Pak Mat ni memang orang lama dan masih menggunakan teknik menangkap cacing laut di tepi pantai secara trad...

Mencari Mentarang(umpan sembilang)
Mencari Mentarang(umpan sembilang)

cari mentarang untuk buat umpan memancing dan makan.

pancing laut dalam-cari umpan(yoyo)
pancing laut dalam-cari umpan(yoyo)

pulau tokong burung.

Umpan mancing - cara cari cacing ( how to get worms )
Umpan mancing - cara cari cacing ( how to get worms )

Cara berikut adalah cara mudah mencari cacing dengan mudah. The easiest way to get worms !!

cari udang umpan mancing di waduk riam kanan
cari udang umpan mancing di waduk riam kanan

UMPAN JINAK DI AIR TENANG
UMPAN JINAK DI AIR TENANG

Song : Umpan Jinak Di Air Tenang Original Singer : Ahmad Jais Event :Konsert Mini Cari-Cari Bintang, Johor FM Venue : Perling Mall Johor Bahru Date : 8th Sep...

UMPAN BUAH PERAH ORIGINAL DARI PU GLOBAL
UMPAN BUAH PERAH ORIGINAL DARI PU GLOBAL

cara2 asas utk menggunakan umpan perah ori keluaran PU Global...pasti tidak mengecewakan anda semua...berminat?boleh join kami di facebook...cari pemancing u...

Budak cari katak tangkap haruan.
Budak cari katak tangkap haruan.

Pemandangan biasa di kampung kami di Bukit Lala Pokok Sena. Budak-budak bermain di tepi parit mencari katak untuk umpan pancing haruan.

Umpun Umpun
Umpun Umpun

Seorang brader sedang mengumpan cacing umpun-umpun dengan dedak ditepi Pantai Telok Gong, Pengkalan Balak, Tanjung Bidara Melaka. Umpun-umpun dijual ditepi j...

TLL - Dedak A1 + Musang Berjanggut - Komplot Cari Mekong - Kolam Seksyen 24
TLL - Dedak A1 + Musang Berjanggut - Komplot Cari Mekong - Kolam Seksyen 24

Komplot Geng TLL di Kolam Seksyen 24 Shah Alam berjaya menaekkan mekong seberat 24.58kg bersama beberapa macam spesis ikan lain yang ada dlm kolam tu.. Tapi ...

(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Buat Tuas Untuk Umpan Tenggiri BESAR!
(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Buat Tuas Untuk Umpan Tenggiri BESAR!

(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Buat Tuas Untuk Umpan Tenggiri BESAR! PANCING LAUT DALAM KONG KONG,Rahsia Memancing Ikan Merah Di Laut [HD],Video tutorial Manci...

Bagaimana cara menemukan dan menangkap cacing laut / koak-koak oleh Tell'e A'an
Bagaimana cara menemukan dan menangkap cacing laut / koak-koak oleh Tell'e A'an

Cacing laut merupakan cacing yang hidup di pantaian berpasir yang memiliki tekstur tubuh yang kenyal sangat bagus digunakan untuk umpan ikan pari, kakap, ker...

Wak-wak .MPG
Wak-wak .MPG

HEHEHEHEHEHEH teringat plak waktu cuti thn lepas.... salah satu kenangan kat pantai wak-wak banggoy island.. nak gie mancing tak ada umpan.. jadi kena le car...

Mancing ikan sidat tehnik ndudul/eel fishing
Mancing ikan sidat tehnik ndudul/eel fishing

Memancing dengan tehnik ini punya strike tersendiri,mirip dengan mancing belut cuma peralatannya lebih gede dan kuat tentunya.sedangkan ciri2 tempat atau sar...

Tuas yan kedah apollo temenung dengan pak cop.
Tuas yan kedah apollo temenung dengan pak cop.

sesi cari umpan untuk mncing tenggiri tuas yan kedah...dgn yusop,zahir ,,aku@helmibtkwn,,dan geng lubuk buntar b,baru kedah....terbaik.!!!!

cari cacing tak payah gali
cari cacing tak payah gali

orang lapa nak makan cacing buat lauk.

Umpan pancing dari tutup botol
Umpan pancing dari tutup botol

VID-20120928-00000
VID-20120928-00000

pemancing galau cari umpan cacing dasar dasar.

cari ikan dpt uler
cari ikan dpt uler

di potong2 smp mati buat umpan ikan.

Racikan Umpan Lomba & Harian Mancing Ikan Mas, Jatiwangi CikBar
Racikan Umpan Lomba & Harian Mancing Ikan Mas, Jatiwangi CikBar

Bahan: 1. 1/4kg Ikan mujaer/Nila 2. Tepung Ketan / Rose brand 4sdm 3. Tepung Terigu 2sdm 4. Susu bubuk 2sdm 5. Santan/ Kara 1kotak 6. Daun Pandan 2lmbr 7. kr...

Tutorial Membuat Umpan Ikan Kiper & Baronang
Tutorial Membuat Umpan Ikan Kiper & Baronang

Pemula berbagi informasi -- Tutorial cara membuat umpan ikan Kiper dan Ikan Baronang dari bahan Nasi dan Parutan Kelapa Fish : black bass - kakap hitam, red ...

CHEF UMPAN (UMPAN ULONG)
CHEF UMPAN (UMPAN ULONG)

MARI BELAJAR MEMANCING IKAN BERSAMA CHEF WADIE DALAM RANCANGAN CHEF UMPAN...SELAMAT MENONTON.

umpan ikan hidup
umpan ikan hidup

TLL - Lan Lubuk menggasak di Pandan Lake
TLL - Lan Lubuk menggasak di Pandan Lake

Pernah try tasik Pandan Perdana? Buleh try test umpan anda free je... kalo tak dapat pacak, g cari Lan Lubuk beli umpan... kekeke.

Mancing Ikan Lele dengan Umpan Jitu = LELE BESAR
Mancing Ikan Lele dengan Umpan Jitu = LELE BESAR

Video yang ini, Ikan lele besar yang diangkatnya. Gak harus malam hari waktu mancingnya, yang penting TARIKANNYA...! MANCING MANIA... MANTAP...!

teknik membuat umpan jahit
teknik membuat umpan jahit

Teknik membuat umpan jahit digunakan untuk memancing ikan dengan target ikan pelagis maupun ikan dasaran. Biasanya umpan berupa kan mati. Target ikan pelagis...

Yuen Ynag Tackle Fungsi Umpan Gam cara pancing udang
Yuen Ynag Tackle Fungsi Umpan Gam cara pancing udang

Rahsia menangkap umpan ikan  hidup dari pantai dengan senang.
Rahsia menangkap umpan ikan hidup dari pantai dengan senang.

http://goo.gl/qfLhnO Saksikan video rahsia menangkap umpan ikan hidup dari pantai dengan senang. Di harap anda terhibur. Untung 8-15% seminggu..klik http://g...

cara pasang umpan sawit peram by renjerSungai
cara pasang umpan sawit peram by renjerSungai

yang terlibat : Tukang karut : Renjer Sungai Model : Hakim Al-Ikhsan Gadget Mahal : DSLR (Hakim Punye) Lokasi Rakaman : Sg Sungkai,Perak sesape nak order saw...

Kakap Merah Pertama | Mancing dasaran dengan umpan udang segar
Kakap Merah Pertama | Mancing dasaran dengan umpan udang segar

Angler : Alas Iku Wono Strike ikan kakap merah / Red Snapper fish dengan teknik dasaran umpan : udang segar Lokasi : rumpon - muara badak - East Borneo - Ind...

Memancing ikan MUJAIR besar dengan umpan cacing tanah !? Mancing Ciat Ciat
Memancing ikan MUJAIR besar dengan umpan cacing tanah !? Mancing Ciat Ciat

Video HAK CIPTA MF - Juni 2014 Subscribe and Watch for latest video from our channel "Monster Fishing" at youtube.com NB : If any corrections, suggest or cla...

UMPAN JINAK DI AIR TENANG - AHMAD JAIS
UMPAN JINAK DI AIR TENANG - AHMAD JAIS

Rahsia Memancing Ikan Merah Di Laut [HD]
Rahsia Memancing Ikan Merah Di Laut [HD]

Saksikan rahsia memancing ikan merah di laut...dalam video ini anda akan saksikan sekumpulan nelayan memancing ikan merah berdekatan dengan pelantar minyak. ...

Menyiasati umpan untuk memancing di kolam
Menyiasati umpan untuk memancing di kolam

Selain memerlukan kesabaran, memancing ternyata juga memerlukan keahlian khusus dalam memilih umpan. Berbeda jenis ikan yang dipancing juga berbeda jenis ump...

Umpan ikan patin pellet 6363 + Minyak Greenbait 八丁鱼诱饵
Umpan ikan patin pellet 6363 + Minyak Greenbait 八丁鱼诱饵

pellet 6363 250g+air panas 1 cawan(berjabat)lepas 5min+campur masuk 5 tutup minyak stawberry202 lagi 10min sudah boleh guna. Facebook:https://facebook.co...

UMPAN IKAN TERBAIK BAGI KAKI PANCING   YouTube
UMPAN IKAN TERBAIK BAGI KAKI PANCING YouTube

Umpan Patin 1 ~ Minyak Piasang&Roti 八丁鱼钓饵系列 1 ~香蕉油&面包
Umpan Patin 1 ~ Minyak Piasang&Roti 八丁鱼钓饵系列 1 ~香蕉油&面包

Cara bancuh: *Roti 10 keping potong dadu 1cm + campur salah satu jenis minyak pandan/strawberry/durian/piasang/soya sos (4 penutup)campur sama roti dalam bek...

Mancing Dengan Umpan Udang
Mancing Dengan Umpan Udang

Cek lebih lengkap joran-joran terbaik di http://warungpancingdanberburu.blogspot.com Pilihan aneka merk terkenal untuk menambah sensasi mancing udang anda.

Cara Umpan kolam pancing air  tawar~淡水塘钓饵的方法~ By [Greenbait] Softbait
Cara Umpan kolam pancing air tawar~淡水塘钓饵的方法~ By [Greenbait] Softbait

u can try it 2 kind method it 1st method must find fish u can cast out pond every where find fish also can,waiting time about 5 to 8min,extra 5 to 8 min u c...

Cara bancuh Umpan Patin by Greenbait Soya sos
Cara bancuh Umpan Patin by Greenbait Soya sos

Teknik mancing dengan umpan tiruan
Teknik mancing dengan umpan tiruan

cara pasang umpan
cara pasang umpan

sawit peram.

Wanted Gokil   Celana Umpan  C U
Wanted Gokil Celana Umpan C U

yuen yang tackle Recipes umpan patin
yuen yang tackle Recipes umpan patin

Ahmad Jais  Umpan Jinak Di Air Tenang (HQ Audio).mp4
Ahmad Jais Umpan Jinak Di Air Tenang (HQ Audio).mp4

Umpan patin"patin bait"八丁鱼诱饵 (float)by Greenbait~PIN"
Umpan patin"patin bait"八丁鱼诱饵 (float)by Greenbait~PIN"

Bait:Greenbeit PIN(P3) a bag 400g + 5 slices of bread Gardenia bread (cut to 1or 2cm) + Coconut milk 200 ML *Fishing Tackle:Scissors /Container /Float"terap...

面包浮面(大鱼适用)cara roti umpan
面包浮面(大鱼适用)cara roti umpan

Related Producers: V_YLDXEZzk_fKiVOFs3ZigallborneomrlisterlinangmrherotangUIlMOfmQS7h2n6MyrF3Y_Aalwidea-ZGHSrDfNj1WqZD-mk_b-wrenjersungaikairuff1eqxx5zX427BtT1gpAQpg1gmaslakonbatamtvnewsbriant045hjazlan99yewyew5800aEl_KGSjelqgMEoWH21kwA92rwAaPKEyarA0whwaC6sgthesazlisaidRbJLsrgAe5w8-s8TCOxmMgfishingtackleindooldtoad63keHpPxHpSV2ywx0qx1fYXQtheofficialnubhanfcmegadaiwatiblakedahunikajaibbabhe190978dilahsamthemiss1secretakobpro74jaicool242E-oBR8RZXD54J3cLGTZk3ABJAXkmeGH3MTsxphyIXLJwmrsabtua_0y55kJB2JR-Xx9WkFbqKwmattoyekE95aqF02PMW7fatKMBccrgmkSWqM7Tp34aO7lYIrcUrglalatausugtaufiqeelbomoh73

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster