vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Kendim Kurani Videos

https://youtube.com/devicesupport
https://youtube.com/devicesupport

4. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Idris Al Abkar
4. RUKJE (Sherim me Kuran) - Reciton Shejkh Idris Al Abkar

Mjekimi me Kur'an dhe lutje nga Sunneti! Kurani eshte sherim per besimtaret. Allahu i Madheruar thote: "Thuaj: "Ai (Kurani) është udhërrëfyes dhe shërim për besimtarët". Por ata që...

Kendim I Mrekullueshem Nga Kurani
Kendim I Mrekullueshem Nga Kurani

Kendim I Mrekullueshem Nga Kurani.

Surja Jusuf-Këndim i mrekullueshëm
Surja Jusuf-Këndim i mrekullueshëm

Recitim i mrekullueshëm i Sures Fatiha dhe ajeteve 1-29 të Sures Jusuf,një kaptinë më të vërtetë madhështore dhe shumë dobiprurëse për besimtarin.

Kendim emocional nga Kurani - Emotional Quran recitation
Kendim emocional nga Kurani - Emotional Quran recitation

Kendim emocional nga Kurani new 2010, Kendim i bukur nga Kurani new 2010, Kendim mahnites i Kuranit new 2010, Lexim mahnites i Kuranit new 2010, Feja Islame new 2010, Ligjerata Islame new ...

002 - Surja el-Bekare
002 - Surja el-Bekare

Like us on Facebook: http://wfacebook.com/themimbar Follow us on Twitter: http://twitter.com/digitalmimbar Recitues: Ebu Bekr esh-Shatri http://qsi-ks.com/webi/peacetv.php Like...

Kendim shum i bukur nga Kurani
Kendim shum i bukur nga Kurani

qeteso zemren me kuran lexim shum i bukur nga kurani kendim mahnites nga kurani qetesohu me kuran.

Kendim mahnites nga Kurani - Amazing Quran recitation
Kendim mahnites nga Kurani - Amazing Quran recitation

Kendim mahnites nga Kurani - Amazing Quran recitation Kendim mahnites dhe shume emocional nga Kurani Kerim new 2010, Kendim i bukur nga Kurani new 2010, Kendim mahnites i Kuranit new ...

qeteso zemren me kuran
qeteso zemren me kuran

Surat Al-'An`ām 19-28 Recitues:Idris Abkar Tags:Qetëso Zemrën Me Kur'an Sherim me Kur`an - [Rukje] - Shejh Halid Dr.Zekerija Bajrami Një Djalosh i Rij Kerkonte Qetsim Të Shpirtit...

Kendim kurani
Kendim kurani

Kendim kurani nga Hakim ef. Ilazi me rastin e mbremjes kuranore mbajtur ne Prizren me 04.08.2010.

Recitim Kur'ani Qe Qetson Mendjen
Recitim Kur'ani Qe Qetson Mendjen

Këndim Kurani në namazin me xhemat - Mustafa Tërniqi
Këndim Kurani në namazin me xhemat - Mustafa Tërniqi

Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/ Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në...

Zekirja Kurtishi - Kendim Kurani
Zekirja Kurtishi - Kendim Kurani

http://facebook.com/Presheva.jone ---------------------------------------------------------- Zekirja Kurtishi nga Bukuroca Këndim Kurani ne shtëpin e Kulturës "Abdulla Krashnica" Preshevë.

Kendim Kurani nga Meshari Rashid  ajete nga surja Isra
Kendim Kurani nga Meshari Rashid ajete nga surja Isra

Këndim mbreslënës nga Kurani
Këndim mbreslënës nga Kurani

Kendim mahnites nga Kurani qetesohu me kuran kendim shum i bukur nga kurani qeteso zemren me Kuran Këndim mbreslënës nga Kurani Kendim mbreslenes nga Kurani.

Kendim Kurani, RExhep efendi Qerkezi 2007
Kendim Kurani, RExhep efendi Qerkezi 2007

Orhan Ademi - Kendim kurani [Presheve]
Orhan Ademi - Kendim kurani [Presheve]

Orhan Ademi kendim i nje pjese nga Kurani fame larte ne tribunen fetare te mbajtur ne presheve ne shtepine "Abdulla Krashnica" ku ligjerus ishte i madhi Shefqet Krasniqi imam ne xhamin e madhe...

Këndim i Kur'anit nga Hoxhë Enis Rama
Këndim i Kur'anit nga Hoxhë Enis Rama

Hoxhë Enis Rama Sureja Fatiha(Elhami) dhe Sureja Al Imran(26 - 28) Namazi i Akshamit në Xhaminë e Tavnikut - Mitrovicë Na vizitoni në : Youtube - http://youtube.com/user/tenzilmedia...

Këndim i Kur'anit nga Hoxhë Enis Rama
Këndim i Kur'anit nga Hoxhë Enis Rama

Hoxhë Enis Rama Sureja Kasas, ajetet 60 - 75 Namazi i natës në Xhaminë e Tavnikut, Ramazan 2010 Na vizitoni në : Youtube - http://youtube.com/user/tenzilmedia Facebook - http://faceb...

Këndim Kurani nga Shejh Shenkiti
Këndim Kurani nga Shejh Shenkiti

Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/ Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në...

Al-Hashr 18-24 • Mazllam Mazllami [Këndim Kurani në namazin me xhemat]
Al-Hashr 18-24 • Mazllam Mazllami [Këndim Kurani në namazin me xhemat]

Faqja zyrtare e hoxhë Mazllam Mazllami http://facebook.com/HoxheMazllamMazllami Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/ Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë...

Kendim Kurani - Surja Abese - Kendim arabisht-shqip |NEW|...
Kendim Kurani - Surja Abese - Kendim arabisht-shqip |NEW|...

Këndim Kurani nga Hoxha i nderuar Samir Qerimi 2
Këndim Kurani nga Hoxha i nderuar Samir Qerimi 2

AVDUSH KROSA. këndim KURANI. 6-5-2012. Prishtinë.
AVDUSH KROSA. këndim KURANI. 6-5-2012. Prishtinë.

AVDUSH KROSA. këndim KURANI. 6-5-2012. Prishtinë Xhamija e madhe.

Hfz. Orhan Ademi - Kendim Kurani Preshevë
Hfz. Orhan Ademi - Kendim Kurani Preshevë

https://facebook.com/Presheva.jone.

Kendim nga Kurani
Kendim nga Kurani

Këndim Kurani në namazin me xhemat (pjesa e dytë) - Mustafa Tërniqi
Këndim Kurani në namazin me xhemat (pjesa e dytë) - Mustafa Tërniqi

Uebfaqja zyrtare: http://islamifejaevertete.com/ Es-Selamu alejkum! Ju lutemi që ta shpërndani këtë video aq sa keni mundësi nëpër uebfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në...

Recitim Kurani Mahnitës Që Të Kënaq Shpirtin nga një djalë i ri ᴴᴰ
Recitim Kurani Mahnitës Që Të Kënaq Shpirtin nga një djalë i ri ᴴᴰ

Surja Muzemil (1-14) Shpërndajeni për hir të Allahut, që të përfitojnë edhe të tjerët por mos i ndryshoni asgjë videos!

Kendim mahnites nga Kurani - Amazing Quran recitation
Kendim mahnites nga Kurani - Amazing Quran recitation

Qeteso Zemeren Me Kuran.

Kendim Kurani me rastin e iftarit te organizuar nga Departamenti i grave
Kendim Kurani me rastin e iftarit te organizuar nga Departamenti i grave

Iftar i organizuar nga Departamenti i Grave te BI.

Mulla Ademi Këndim Kurani
Mulla Ademi Këndim Kurani

Këndim Kurani nga hoxha i nderuar Mulla Ademi në Xhaminë e madhe në ferizaj me 7 maj 2010.

Kendim Kur'ani rrenqethese ---Beautiful Recitation of Noble Quran
Kendim Kur'ani rrenqethese ---Beautiful Recitation of Noble Quran

KURANI  arabisht shqip--suret 4-5-6
KURANI arabisht shqip--suret 4-5-6

Lexoe dhe dëgjo këtë libër , dhe kur ta kuptosh nuk do doje që në jetën tënde të dëgjosh apo lexosh tjetër gjë . 2:2. Ky është Libri në të cilin nuk ka dyshim . Ai është...

KENDIM KURANI MASHALLAH
KENDIM KURANI MASHALLAH

Kur'ani me perkthim Shqip Kur'an Juzi 1.2.3
Kur'ani me perkthim Shqip Kur'an Juzi 1.2.3

Kur'ani me perkthim Shqip.

Kendim i bukur kurani
Kendim i bukur kurani

Hakim Ilazi - "MUHAMEDI A.S DRITË E PA FIKUR" Kendim Kurani
Hakim Ilazi - "MUHAMEDI A.S DRITË E PA FIKUR" Kendim Kurani

Tribune me rastin e Muajit te Mevludit:"MUHAMEDI A.S DRITË E PA FIKUR" Ne bashkpunim me fx creative Na Ndiqni Ne FB: http://facebook.com/dizajniislam.

(Kendim Kurani) Sheikh mahir el Muayqali Suretu ed-duha
(Kendim Kurani) Sheikh mahir el Muayqali Suretu ed-duha

Kendim Kurani.

Lexim që qetëson zemrat dhe shton imanin-RRAHMAN
Lexim që qetëson zemrat dhe shton imanin-RRAHMAN

Kirajet i rralle [Ibn Kethirit], surja Rrahman, recitues Meshari Alafasi.

Kendim Kurani nga Hoxhe Selim Zeqiri
Kendim Kurani nga Hoxhe Selim Zeqiri

AVDUSH KROSA këndim KURANI
AVDUSH KROSA këndim KURANI

RUKJE - Sherim me Kuran nga Sihiri,Magjia dhe Mesyshi - Shejh Halid
RUKJE - Sherim me Kuran nga Sihiri,Magjia dhe Mesyshi - Shejh Halid

SHERIM ME KURAN - RUKJE Dije se të gjitha ajetet që lexohen për shërim, lutjet dhe rukjet e ndryshme që kanë ardhur në Kuran dhe Sunet, janë të dobishme dhe shëruese në vetvete,...

[EMOCIONALE] Enis Rama - Sureja Kaf | Namaz Nate | 2014
[EMOCIONALE] Enis Rama - Sureja Kaf | Namaz Nate | 2014

Hoxhë Enis Rama - Emocionale - Namaz Nate Këndim i Kur'anit nga hoxhë Enis Rama - Surja Kaf (ajetet 16-35) Namazi i Natës në Xhaminë e Zallit (Bajram Pasha - Isa Beg) Sureja Kaf - më...

Këndim Kurani nga Hoxha i nderuar Samir Qerimi
Këndim Kurani nga Hoxha i nderuar Samir Qerimi

Këndim Kurani nga Shejh Shenkiti
Këndim Kurani nga Shejh Shenkiti

Një kendim i mrekullushem i Kuranit
Një kendim i mrekullushem i Kuranit

Nese nuk e keni dëgjuar deri tani, një kendim i mrekullushem i Kuranit nga punëtori i ngjyrave https://facebook.com/ilovepreshevaa.

Hakim Ilazi- Kendim nga Kurani
Hakim Ilazi- Kendim nga Kurani

Hakim Ilazi- Kendim nga Kurani me rastin e manifestimit te Kurban-Bajramit 2010 Created with MAGIX Video deluxe 17 Plus.

Afrim Arifi-kendim kurani.mp4
Afrim Arifi-kendim kurani.mp4

Ne ket video interpreton Afrim Arifi kendim kuranor ne Xhamin e fshatit - llopat te Kumanoves pas namazit te Ikindis s.a.

Related Producers: bislamenetislamifejaeverteteviewtopictenzilmediaghuurabalabinot425theabdurrezakonlyquran1mesoislaminbajram912mergimtari123islami55dizajniislamsaharasadedituriapreshevenamazioficialremihmmmilovepreshevae1581988rekakeqeshikoiparihddouble1618magbulejakurandhesunet01hackers32livewithislamhdyoutubehelpmrskendaaaieetonnkhalifahklothinglindimantigjilikoli5970

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster