vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Memancing Ikan Kerapu Videos

Eke Memancing ikan kerapu di perairan Sazali Sabah pada 5 Januari 2013.
Eke Memancing ikan kerapu di perairan Sazali Sabah pada 5 Januari 2013.

Ikan Kerapu Tikus Di Pintu Empang | Mancing Mania Mantap!!!
Ikan Kerapu Tikus Di Pintu Empang | Mancing Mania Mantap!!!

Edisi Ikan Kerapu Tikus Location : Muara Badak, East Borneo - Indonesia Bait : Shrimp Technique : bottom fishing Fish : black bass - kakap hitam, red snapper...

pulau aman kerapu
pulau aman kerapu

hari ini seronok memancing dapat ikan kerapu kertang.......wo.oooooo besar nya..aman yusri dan kawan... di PULAU AMAN 18 jun 2009 kalau nak pi memancing hubu...

Memancing ikan kerapu sunu dengan teknik dasaran / bottom fishing
Memancing ikan kerapu sunu dengan teknik dasaran / bottom fishing

Angler Anang Tirta Wahyudi has lifted coral trout grouper while fishing on the reef at the Muara Badak - East Kalimantan reel maguro aquos 8000 PE 4 50lbs ro...

(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Dapat ikan Kerapu GERGASI 48KG!
(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Dapat ikan Kerapu GERGASI 48KG!

(TERBAIK) Pancing Laut Dalam Dapat ikan Kerapu GERGASI 48KG! PANCING LAUT DALAM KONG KONG,Rahsia Memancing Ikan Merah Di Laut [HD],Video tutorial Mancing di ...

Mancing mania mantap : memancing ikan kerapu dengan teknik popping
Mancing mania mantap : memancing ikan kerapu dengan teknik popping

Monster Fishing Fishing Technique : jigging, popping, casting, fly fishing, trolling, Bottom Fishing Target Fish : giant trevally, barracuda, swordfish, blue...

kerapu naga 38.5kg
kerapu naga 38.5kg

kolam kerapu naga pandamaran..terbaikkk..

mancing ikan kerapu di tuas yan kedah
mancing ikan kerapu di tuas yan kedah

This video was uploaded from an Android phone.

tips memancing ikan kerapu gergasi...
tips memancing ikan kerapu gergasi...

lumut waterfront..

Memancing ikan kerapu bersama bapak Alas Iku Wono
Memancing ikan kerapu bersama bapak Alas Iku Wono

Salokpalai, Spot mancing yang memiliki potensi, dilokasi ini diperkirakan banyak anakan terkulu (GT), ikan kerapu, ebek ukuran sedang, bete-bete, ikan kiper,...

mancing kerapu pulau karang
mancing kerapu pulau karang

hari minggu paling asik buat spot mancing mania di pantai marina semarang,,,tepatnya di sebelah barat pantai marina...banyak ikan kerapu,atau ikan sembilang ...

Sibolang dari Papua Memancing Ikan Kerapu
Sibolang dari Papua Memancing Ikan Kerapu

Sibolang dari Papua Memancing Ikan Kerapu.

Lagi-lagi bapak alas iku wono strike ikan kerapu | mancing mania
Lagi-lagi bapak alas iku wono strike ikan kerapu | mancing mania

Salokpalai, Spot mancing yang memiliki potensi, dilokasi ini diperkirakan banyak anakan terkulu (GT), ikan kerapu, ebek ukuran sedang, bete-bete, ikan kiper,...

Mancing mania ikan kerapu raksasa
Mancing mania ikan kerapu raksasa

Mancing mania - strike ikan kerapu | Lady Angler Anya
Mancing mania - strike ikan kerapu | Lady Angler Anya

Lady Angler Anya Location : Bagang - Marangkayu, East Borneo - Indonesia Bait : Shrimp Technique : bottom fishing Fish : black bass - kakap hitam, red snappe...

Strike ikan kerapu beracun Berhati-hati!!! dengan tanduknya | Maniac memancing
Strike ikan kerapu beracun Berhati-hati!!! dengan tanduknya | Maniac memancing

Banyak cerita dan kisah, berbagai macam ikan-ikan yang didapat dari terkulu (GT), kerapu, ikan sebelah (halibut), ikan sembilang, ikan kakap tompel, bete-bet...

Memancing ikan kerapu
Memancing ikan kerapu

Sei Apar agustus 2014.

Memancing : Tarikan Ganas Ikan Kerapu
Memancing : Tarikan Ganas Ikan Kerapu

Memancing di kolam jenahak.. ingatkan ikan jenahak ... sekali yang naik Ikan Kerapu..sekian lama menunggu AKHIRNYA rasa jugak Bawak naik ikan Kerapu.

Mancing mania mantap!!! biar kecil yang penting strike ikan kerapu
Mancing mania mantap!!! biar kecil yang penting strike ikan kerapu

Location : Salokpalai - Muara Badak, East Borneo - Indonesia Bait : Shrimp Technique : bottom fishing Fish : black bass - kakap hitam, red snapper fish - sia...

SFC : Mancing Kakap Merah dan Kerapu Sunu dikedalaman 80m-100m, East Borneo -  Juni 2013 (Bg.1)
SFC : Mancing Kakap Merah dan Kerapu Sunu dikedalaman 80m-100m, East Borneo - Juni 2013 (Bg.1)

Team Monster Mancing malam di karang dengan kedalaman kurang lebih 80mtr-100mtr Teknik : Jigging & Bottom Fishing / dasaran Umpan : Metal Jig, Udang segar, i...

Memancing Kerapu Di Muara Sepang Besar
Memancing Kerapu Di Muara Sepang Besar

memancing Ikan Kerapu, Muara Sungai, Mantap, Berat cuma 1kg.

pancing laut dalam dapat kerapu 24 kg
pancing laut dalam dapat kerapu 24 kg

PANCING LAUT DALAM KONG KONG,Rahsia Memancing Ikan Merah Di Laut [HD],Video tutorial Mancing di laut online gratis Memancing di laut dengan perahu,Memancing ...

mancing ikan kerapu lodi teluk banten, angler mr. hendra gunawan
mancing ikan kerapu lodi teluk banten, angler mr. hendra gunawan

bos bosan mancing ikan kerapu
bos bosan mancing ikan kerapu

joran asal buang.

kerapu naga 69kg di kolam Ls
kerapu naga 69kg di kolam Ls

mancing ikan kerapu lumpur teluk banten, angler mr. hendra gunawan
mancing ikan kerapu lumpur teluk banten, angler mr. hendra gunawan

Memancing Kerapu Terbesar telan umpan GT 82kg
Memancing Kerapu Terbesar telan umpan GT 82kg

memancing di jambatan pulau pinang - kerapu 6kg
memancing di jambatan pulau pinang - kerapu 6kg

pengalaman yang tak dapat dilupakan bersama kawan-kawan di jambatan pulau pinang.

VIDIO IKAN KERAPU MONSTER,,,,BONTANG KALTIM
VIDIO IKAN KERAPU MONSTER,,,,BONTANG KALTIM

ikan kerapu tangkapan nelayan BERBAS BONTANG KALTIM,,,,,

Seronoknya Pancing Ikan Kerapu Pulau Aman Kerapu
Seronoknya Pancing Ikan Kerapu Pulau Aman Kerapu

Seronoknya Pancing Ikan Kerapu Pulau Aman Kerapu http://tinyurl.com/sham7 http://tinyurl.com/besttrout http://tinyurl.com/q9anrvk https://youtube.com/wat...

Pancing ikan kerapu sabindo
Pancing ikan kerapu sabindo

Ikan yang selalu di naikan di sabindo tawau,sabah....

Kerapu Bara Dungun
Kerapu Bara Dungun

Mancing mania mantap | adventure fun fishing to salokpalai
Mancing mania mantap | adventure fun fishing to salokpalai

Full video adventure fun fishing to salokpalai Banyak cerita dan kisah, berbagai macam ikan-ikan yang didapat dari terkulu (GT), kerapu, ikan sebelah (halibu...

Strike ikan kerapu berwajah jelek - kerapu barong - lepo lepo
Strike ikan kerapu berwajah jelek - kerapu barong - lepo lepo

Location : Salokpalai - Muara Badak, East Borneo - Indonesia Bait : Shrimp Technique : bottom fishing NAMA ILMIAH Allenbatrachus grunniens NAMA INTERNASIONAL...

Pancing-ikan kerapu di gelang patah
Pancing-ikan kerapu di gelang patah

Team Pancing 2014: Target Ikan Merah & Kerapu
Team Pancing 2014: Target Ikan Merah & Kerapu

Budidaya Ikan Kerapu Hibrid
Budidaya Ikan Kerapu Hibrid

Video tutoraial cara beternak Belut atau Sidat Dengan Berbagai Media. Disajikan dengan cara yang mudah dipahami dan menarik. Simak terus dan selamat mencoba....

pancing ikan senangin..bonus kerapu
pancing ikan senangin..bonus kerapu

kurau 4kg di tawan.

Memancing dengan teknik dasaran [bottom fishing] - strike siakap merah
Memancing dengan teknik dasaran [bottom fishing] - strike siakap merah

Saltwater Fishing Series Strike Ikan kakap merah ukuran sedang [anang tirta wahyudi] dengan teknik dasaran umpan : udang segar, ikan tongkol segar Lokasi : r...

Memancing Kerapu 12kg di Morowali
Memancing Kerapu 12kg di Morowali

Casing STRIKE Ikan Kerapu [ Perairan Sazali Sabah ]
Casing STRIKE Ikan Kerapu [ Perairan Sazali Sabah ]

Casing STRIKE Ikan Kerapu [ Perairan Sazali Sabah ]. Berbagai tayangan dalam channel ini merupakan sebuah bentuk apresiasi bagi Anda yang memiliki hobi manci...

mancing mania aseeee disungai paloh kerapu coooyyy
mancing mania aseeee disungai paloh kerapu coooyyy

Ikan Kerapu saiz KEBABOOM...
Ikan Kerapu saiz KEBABOOM...

campion yg mancing aku racode jer...hahaha..kebaboom!! ala ayt brother jelajah joran yg suka dok kata la..

udang galah besar gila
udang galah besar gila

Dapatkan pelbagai Koleksi memancing udang galah terbaik dari channel kami. kami akan mengumpulkan kesemua video memancing udang galah terbesar untuk peminat ...

udang galah biru biru m2ts
udang galah biru biru m2ts

Dapatkan pelbagai Koleksi memancing udang galah terbaik dari channel kami. kami akan mengumpulkan kesemua video memancing udang galah terbesar untuk peminat ...

mancing ikan di bawah es
mancing ikan di bawah es

udang besar peha1
udang besar peha1

Dapatkan pelbagai Koleksi memancing udang galah terbaik dari channel kami. kami akan mengumpulkan kesemua video memancing udang galah terbesar untuk peminat ...

ngail udang galah Nam Heng
ngail udang galah Nam Heng

Dapatkan pelbagai Koleksi memancing udang galah terbaik dari channel kami. kami akan mengumpulkan kesemua video memancing udang galah terbesar untuk peminat ...

Related Producers: allborneoKhZMgp4lxbqMprWr_DHI8gkavlingbrimob64mkSWqM7Tp34aO7lYIrcUrgchadequdefarid07onS_7iMrLJTVBBdVJEXcBwRm8wM_BW_sr2dKsDzBzDXgqYNr-Kt7RFeHIFqgeyFZnAv-equlG_gSrHbdNlrywKiAShe_2Vz1o4cYRALyNSbUJwzairin89yco7vDP3PqIPCq3x-Ud5GAgG6gnXlLGd22-lSPma7C6wvideomancingmaniarudyzampgeSEWlszkoEk9fDEJvv_hLgsahabatpeternakVRds2ITec8QR3tJLd0pnxAshammydamPphuTEk_wDUhvMd2fh9jQtam811111ifyjebon71yunitpulauaman-ZGHSrDfNj1WqZD-mk_b-w3xli7tM2aS5xgGao5_PSEwugOoVE_oyxQPqLJ0MGDrBAQ1rk8Kh7ZkzP3gI2T3LOEQmdnaumtookunkchardtheevoshade-5VtNfW97mLN5mM6i_FQZgshisyagrape8

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster