vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Ndotje E Mjedisit Videos

ndotja e mjedisit
ndotja e mjedisit

Ndotja e mjedisit
Ndotja e mjedisit

Please share and like :)

ndotja e mjedisit
ndotja e mjedisit

clip sensibilizimi.

Ndotja e mjedisit  Fushate sensibilizimi
Ndotja e mjedisit Fushate sensibilizimi

Ndotja e ujit, ajrit dhe tokes
Ndotja e ujit, ajrit dhe tokes

Elbasan, ndotja e mjedisit Firmat nuk përdorin filtrat
Elbasan, ndotja e mjedisit Firmat nuk përdorin filtrat

ELBASAN- Problemi i ndotjes së mjedisit vazhdon të jetë shqetësimi kryesor i qytetarëve elbasanas dhe shkaku kryesor i kësaj situate është ndotja industriale...

NDOTJA E MJEDISIT
NDOTJA E MJEDISIT

Vizitoni oranews.tv për të ndjekur lajmet e fundit nga Vendi, Rajoni dhe Bota.

NDOTJA e MJEDISIT NE VLORE...REAL RTV
NDOTJA e MJEDISIT NE VLORE...REAL RTV

Mbetjet urbane dhe ndotja e mjedisit
Mbetjet urbane dhe ndotja e mjedisit

Mbetjet urbane vazhdojnë të jenë një shqetësim serioz për mjedisin në Shqipëri, kjo pasi shumë njesi vendore i hedhin ato buzë rrugëve apo lumenjve, duke ndo...

Ndotja e mjedisit. Veper penale - News, Lajme - Vizion Plus
Ndotja e mjedisit. Veper penale - News, Lajme - Vizion Plus

http://vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ndotja e mjedisit. Veper penale.

Ndotja e mjedisit ne Kosove
Ndotja e mjedisit ne Kosove

Kosova nuk ka një industri funksionale, por ato pak kapacitete prodhuese që funksionojnë janë shendrruar edhe në ndotësit kryesor të mjedisit. Autoritetet ja...

"Pasqyra" e superstradës, ndotja e mjedisit në nivele të larta
"Pasqyra" e superstradës, ndotja e mjedisit në nivele të larta

Vizitoni oranews.tv për të ndjekur lajmet e fundit nga Vendi, Rajoni dhe Bota.

Durres, Ndotja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare   ADRIANET TV
Durres, Ndotja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare ADRIANET TV

Per me Teper info: https://facebook.com/Adria.Net.Tv.

Ministria e Mjedisit pezullon 109 furra gëlqereje: Pa leje dhe shkaktonin ndotje
Ministria e Mjedisit pezullon 109 furra gëlqereje: Pa leje dhe shkaktonin ndotje

Vizitoni oranews.tv për të ndjekur lajmet e fundit nga Vendi, Rajoni dhe Bota.

Ndotja e lumenjve me inerte, Ministria e Mjedisit ndalon dëmtimin e lumit Tërkuz
Ndotja e lumenjve me inerte, Ministria e Mjedisit ndalon dëmtimin e lumit Tërkuz

Ambasada gjermane për ndotjen e mjedisit.mpg
Ambasada gjermane për ndotjen e mjedisit.mpg

Vizitoni oranews.tv për të ndjekur lajmet e fundit nga Vendi, Rajoni dhe Bota.

Ndotja e mjedisit ne qytetin e Fierit
Ndotja e mjedisit ne qytetin e Fierit

Ndotja e mjedisit ne qytetin e Fierit. Gjendja e mjedisit ne Fier le per te deshiruar...ne kete video do te shikoni shkaqet e ndotjes se ambjentit,sidomos lu...

VLORE,NDOTJA E MJEDISIT,ASNJE I PENALIZUAR...REAL RTV
VLORE,NDOTJA E MJEDISIT,ASNJE I PENALIZUAR...REAL RTV

Ndotja e mjedisit Shqiptar (Albanian environmental pollution)Nga Marlond Driza
Ndotja e mjedisit Shqiptar (Albanian environmental pollution)Nga Marlond Driza

Ndotja e mjedisit Shqiptar (Albanian environmental pollution) Nga Marlond Driza.

Ndotje e mjedisit
Ndotje e mjedisit

Ndotja e mjedisit 05.06.11.mpg
Ndotja e mjedisit 05.06.11.mpg

Vizitoni oranews.tv për të ndjekur lajmet e fundit nga Vendi, Rajoni dhe Bota.

VIZION PLUS - NDOTJA E MJEDISIT NE NIVELE ALARMANTE ZIP.wmv
VIZION PLUS - NDOTJA E MJEDISIT NE NIVELE ALARMANTE ZIP.wmv

A1 Report - Fier, ndotja në nivele alarmante ARM: Shkaktare, kompanitë e naftës
A1 Report - Fier, ndotja në nivele alarmante ARM: Shkaktare, kompanitë e naftës

FIER- Ndotja e mjedisit në qarkun e Fierit është në nivele alarmante. Kështu e ka përshkruar situatën e ndotjes shefi i Inspektoratit të Agjencisë së Mjedisi...

NDOTJA E MJEDISIT TAKIM NE PREFEKTURE.mpg
NDOTJA E MJEDISIT TAKIM NE PREFEKTURE.mpg

LAJMET 08.11.2012.

GJOBAT PER NDOTJEN E MJEDISIT ABC NEWS
GJOBAT PER NDOTJEN E MJEDISIT ABC NEWS

ABC NEWS.

Ndotja masive e lumit Osum, katastrofë ekologjike, Agjensia e Mjedisit nuk reagon
Ndotja masive e lumit Osum, katastrofë ekologjike, Agjensia e Mjedisit nuk reagon

Ministria e mjedisit: Tirana, në nivele të larta për ndotjen akustike
Ministria e mjedisit: Tirana, në nivele të larta për ndotjen akustike

Vlorë, ndotja akustike gjatë sezonit. Agjencia Rajonale e Mjedisit: Ndëshkim për shkelësit
Vlorë, ndotja akustike gjatë sezonit. Agjencia Rajonale e Mjedisit: Ndëshkim për shkelësit

Elbasan, ndotja në nivele të larta, Qytetarët: Situatë vdekjeprurëse
Elbasan, ndotja në nivele të larta, Qytetarët: Situatë vdekjeprurëse

Elbasan - Ndotja e mjedisit në rrethin e Elbasanit vijon të jetë një ndër shqetësimet më serioze për të gjithë banorët. Ata ankohen se jetojnë cdo ditë nën r...

Problemet e mjedisit
Problemet e mjedisit

Në jug të Shqipërisë problemet e mjedisit vazhdojnë të mbeten të mprehta. Ndotja e Luginës së Drinos por edhe menaxhimi i hapesirave urbane në qytete kerkojn...

Mirditë, viçi lind i deformuar, shkak ndotja e ambientit
Mirditë, viçi lind i deformuar, shkak ndotja e ambientit

"15 minuta", ndotja e ajrit element shqetësues
"15 minuta", ndotja e ajrit element shqetësues

Ndotja e ajrit, është tema të cilën Vasko Popetreski do ta shtjelloj në emisionin e radhës '15 minuta'. Me ardhjen e vjeshtës dhe afrimin e dimrit gjithnjë v...

Sot, dita botërore e Mjedisit
Sot, dita botërore e Mjedisit

NEW YORK - Sot është Dita Botërore e Mjedisit e cila ka për qëllim të ndërgjegjësojë njerëzit në lidhje me rëndësinë e saj. 5 Qershori u caktua në vitin 1972...

OJQ-të akuza për jo-efikasitet në luftën me ajrin e ndotur
OJQ-të akuza për jo-efikasitet në luftën me ajrin e ndotur

Masat që i ka propozuar Qeveria, përkatësisht Ministria e Mjedisit Jetësor nuk kanë ndihmuar në tejkalimin krizës me ndotjen e ajrit pasi të njëjtat nuk zbat...

Mesazhe nga pushteti lokal në Ditën Ndërkombëtare të Mbrojtjes së Mjedisit
Mesazhe nga pushteti lokal në Ditën Ndërkombëtare të Mbrojtjes së Mjedisit

"Mjedisi ka qenë dhe është prirotet për qeverinë qëndrore edhe atë lokale sidmos për qytetin e Elbasanit i cili nga e kaluara trashëgon një ndotje të mjedisi...

Ndotja e ambientit (Miranda Bejta)
Ndotja e ambientit (Miranda Bejta)

GJIMNAZI DR.SHABAN HASHANI Punim ne Informatik.

Ndotja në Elbasan, qytetarët protestë për vendosjen e filtrave
Ndotja në Elbasan, qytetarët protestë për vendosjen e filtrave

ELBASAN- Një grup qytetarësh i janë bashkuar shoqatës "Reago" në një protestë në qytetin e Elbasanit me moton "Stop ndotjes kancerogjene". Protestuesit janë ...

Ndotja nga Metalurgjiku, rrezikohen banorët - News, Lajme - Vizion Plus
Ndotja nga Metalurgjiku, rrezikohen banorët - News, Lajme - Vizion Plus

http://vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ilirjan Ago është një 42-vjeçar që ka lindur dhe është rritur nën...

Ndotja, 500 viktima ne vit - Vizion Plus - News - Lajme
Ndotja, 500 viktima ne vit - Vizion Plus - News - Lajme

41% e sëmundjeve te mushkërive mund te evitoheshin nëse do te arrihej një menaxhim i mire i ndotjes. Kjo është shifra qe vjen nga OBSH ne ditën botërore te m...

Monitorimi i ndotjes së mjedisit  - News, Lajme - Vizion Plus
Monitorimi i ndotjes së mjedisit - News, Lajme - Vizion Plus

http://vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nëse do të ketë ndotje të ujërave dhe të ajrit, qytetarët tashmë ...

A1 Report - Koka:Industria të ulë ndotjen, Sequi: BE mln euro ndihmë për mjedisin
A1 Report - Koka:Industria të ulë ndotjen, Sequi: BE mln euro ndihmë për mjedisin

TIRANE- Industria duhet të respektojë normat mjedisore, në mënyrë që të mundësohet një zhvillim i qëndrueshëm pa dëmtuar mjedisin. Këtë e ka shprehur ministr...

Ndotja e liqenit në Kukës - Vizion Plus - News - Lajme
Ndotja e liqenit në Kukës - Vizion Plus - News - Lajme

Ndotja masive e liqenit te Kukesit çdo vit gjate pranverës e verës është shndërruar ne një problem ndërqeveritar mes Shqipërisë dhe Kosovës. Pas diskutimeve ...

Dita Botërore e Mjedisit
Dita Botërore e Mjedisit

Në Ditën Botërore të Mjedisit, të rinj të qytetit të Shkodrës dhe organizatat joqeveritare të mjedisit zhvilluan një marshim nëpër rrugët kryesore të qytetit...

PROGRAMI POLITIK I LEVIZJES SHQIPERIA E RE PER MJEDISIN DHE MBROJTJEN  E NATYRËS!
PROGRAMI POLITIK I LEVIZJES SHQIPERIA E RE PER MJEDISIN DHE MBROJTJEN E NATYRËS!

PROGRAMI POLITIK I LEVIZJES SHQIPERIA E RE LSHR për MJEDISIN DHE MBROJTJEN E NATYRËS Mbrojtja e mjedisit është për PLSHR-në prioritet në nivel kombëtar, rajo...

Ndotja e lumit Shkumbin, burim  infeksionesh për pushuesit
Ndotja e lumit Shkumbin, burim infeksionesh për pushuesit

Edhe për këtë vit elbasanasit nuk duhet të frekuentojnë lumin Shkumbin pasi në fillim sezoni veror, uji i tij paraqitet sërish i ndotur. Drejtori i Agjensise...

Krujë, ndotja nga fabrikat e çimentos ankesat e banorëve pa zgjidhje
Krujë, ndotja nga fabrikat e çimentos ankesat e banorëve pa zgjidhje

Ndonëse vetëm para pak ditësh dy liderët e partive të mëdha akuzuan njëri-tjetrin për favorizimin e furrave të çimentos në Fushë-Krujë dhe dëmet që ato shkak...

Mato: Këto muaj alarmantë për mjedisin, jepen leje skandaloze
Mato: Këto muaj alarmantë për mjedisin, jepen leje skandaloze

TIRANE- Tranzicioni nga një qeveri në tjetrën po rezulton me mjaft rrezik për mjedisin në vendin tonë. Alarmin e jep Drejtori i Grupit "Ekolëvizja", Xhemal M...

Vlorë, katastrofë mjedisore, Gurabardhi: Shkak dhe punimet për 100-vjetorin
Vlorë, katastrofë mjedisore, Gurabardhi: Shkak dhe punimet për 100-vjetorin

VLORE - Ndotja e mjedisit në qytetin e Vlorës cilësohet katastrofike nga Agjencia Rajonale e Mjedisit. Situata problematike pranohet edhe nga vetë drejtori i...

Related Producers: shqiptarjatvrtvoranews1zeriamerikesvizionplusalbaniakushtharealvlorealsatmtvabcalbaniantelevizioniskampachannelonealperparaelbasaniTbcSFG1PxWsYIhU5V3OvWAshqiperiaereweb4videoch1mTZ2kHMoEMEH1J7OoQPVGgadnilreghajini95EStW6WysE8MtJs32m5VaWwzerow1zardU443lOuFuanjYbFWGcwaxQagjensiaonlinefloratemabundomarlondi1csGmgKFsNaDc4zVRji74agrtvoranews

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster