vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

TheKosovovideo Videos

Malsori - Bashkim Suka
Malsori - Bashkim Suka

MALSORI - BASHKIM SUKA

Këtë sharki e qita n´prehën
Me këndue për nji emën,
Bashkim Sukës atdhetarit
Me rrajë Bllace e gjak shqiptari.

Në Jeshkovë të Prizerenit
Kah e rrokë flladi i Dardanisë,
Bashkim Suka zbraz rafalet
Për bashkimin e Shqipnisë.

Lindë e rritë në Prizeren
Asnjiherë nuk zuni vend,
Herë n´Jeshkov e herë n´Reti
Tuj luftue për liri.

Që nga mosha e tij rinore
Rritë dashninë për tokë arbnore,
Bante be n´qiell e flamur
Pa derdh gjak liri ska kurrë.

Kanë dalë Zanat n´maje t´Sharrit
I qojnë fjalë Adem Jasharit,
I qojnë fjalë dhe Xhevat Berishës
Remzi Ademajt e Fatmir Berishës

UÇK-së sot i ndriti nuri
E u ngrit në qiell flamuri,
Ju ka ardhë nji trim si zana
Bashkim Sukë tjeter sban nana.

Në njësitet speciale
U radhit në rreshta t´parë,
Në çdo luftë e akcione
Dilte trimi fitimtar.

Njimbdhet marsi ´99-në
Ditë e madhe e ditë e randë,
Nisi lufta për liri
Dyzet trima me tremijë.

Në Jeshkovë po krisi topi
U derdh gjaku e u derdh loti,
Ra bashkimi me shumë shokë të tij
Me u ba tokë për Nanë Shqipni.

N´Landovicë te ato vorre
Ashtë kompleksi përmendore,
Pushojnë trimat e lirisë
Gurthemeli i pamvarsisë.

----------------------------
Teksti: Agim Gashi
Muzika: Malësori
Orkestrimi: Xhavit Hajdari.

Vellezrit Gashi - Bashkim Suka
Vellezrit Gashi - Bashkim Suka

Vëllezrit Gashi doli në shitje albumi ne CD & DVD për vitin e ri 2013

Afrim Gashi - çifteli
Aziz Gashi - sharki
Demir Gashi - violinë
Anton Tushi - bas prim
Mon Behluli - harmonikë
Durim Gashi - defë

Vllezrit Gashi - Bashkim Suka
Vllezrit Gashi - Bashkim Suka

Vëllezrit Gashi doli në shitje albumi ne CD për vitin e ri 2013

Afrim Gashi - çifteli
Aziz Gashi - sharki
Demir Gashi - violinë
Anton Tushi - bas prim
Mon Behluli - harmonikë
Durim Gashi - def

Luftëtarët tanë kan vdekur për të jetuar ne të lirë. Rroftë Shqipëria!
Luftëtarët tanë kan vdekur për të jetuar ne të lirë. Rroftë Shqipëria!

Rifat Jashari - Dërgon telegram Urimi Familjës së Dëshmorit Bashkim Suka nga Prizreni
Rifat Jashari - Dërgon telegram Urimi Familjës së Dëshmorit Bashkim Suka nga Prizreni

Kadri Krasniqi - Bashkim Suka
Kadri Krasniqi - Bashkim Suka

Kjo këngë është kënduar nga këngëtari Kadri Krasniqi në synetin e të vogëlit Bashkim Suka dhe martesën e vëllaut të dëshmorit Bashkim Suka - Avniut më 20.07.2012 Prizren.

Bashkim Suka kish bërë emër dhe namë me trimërin e vetë
Bashkim Suka kish bërë emër dhe namë me trimërin e vetë

Bashkim Suka, kish ba emër dhe namë me trimërin e vetë në Prizren, Bllac, Shal, Krojmir, Vërri, Lezë,Jeshkovë,Hoqë,Poslishtë,Reti,Gllogjan,Randobravë,Krushë,Studenqan,
Rugovë e Hasit etj.
Bashkim Suka vepronte në Policin Ushtarake të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe K.Dant Skuadre në Njesitin Special të Brigadës 125 deri sa ra heroikisht më 11 mars 1999 në Betejën e Jeshkovës.

Për veprën dhe trimërin e Bashkim Sukës kenduan këngë heroike: Luan Krasniqi, Zenel Zekolli, Hysni Klinaku, rapsodi i madh Agim Gashi, Malsor Prënkoqaj (Malësori), Gëzim Kodraliu, Kadri Krasniqi, Vllezrit Gashi etj.

Autor të ndryshëm shkruajtën libra si në Fenikset e Liris nga Prof.Dr Sabaudin Cena, Dëshmorët e Kombit, Marshi i një Luftëtari - Monografi për dëshmorin Bashkim Suka nga autori Arber A. Rexhaj etj.

Regjisor dhe Organizator punuan Filma dokumentar si Beteja e Jeshkovës OVL si dhe Filmi Dokumentar Marshi i një Luftëtari - Skenari & Regjia Taulant Veselaj ATFRTV i konstatuar nga Regjisor, Analistë, Producent dhe Organizator të Filmit Artistik dhe Dokumentar, si filmi më i mirë i realizuar në vitin 2007 për dëshmorin e atdheut Bashkim Suka ku pati bërë bujë në gjithë vendin duke u shfaqur në Festivale dhe Televizione qendrore dhe lokale.

Do të doja të isha Hero i Atdheut
Do të doja të isha Hero i Atdheut

Ilir Shaqiri - Serish vjen marsi
Ilir Shaqiri - Serish vjen marsi

ILIR SHAQIRI - KUJTOJMË BASHKIM SUKËN
ILIR SHAQIRI - KUJTOJMË BASHKIM SUKËN

Filmi dokumentar ''Marshi i një Luftëtari'' Skenari & Regjia Taulant Veselaj.
Monografi për dëshmorin e Kombit Bashkim Suka ''Marshi i një Luftëtari'' nga autori Arber A. Rexhaj

Humazhe në Varrezat e Dëshmorëve në Landovic Betejën e Jeshkoves
Humazhe në Varrezat e Dëshmorëve në Landovic Betejën e Jeshkoves

Tryeza e rumbullakët për Betejën e Jeshkovës 11 mars 1999
Tryeza e rumbullakët për Betejën e Jeshkovës 11 mars 1999

Klubi Letrar ''Fan S. Noli''
Kryetari Arber A. Rexhaj Organizon tryez të rumbullakët për Betejën e Jeshkovës të 11 Marsit 1999

Dëshmorët e Njësitit Special të Brigadës 125:
Hysen Rexhepi, Bashkim Suka, Hajdar Shala, Ymredin Qengaj, Feriz Susuri, Skender Latifi, Hamit Thaqi, Tahir Gashi, Alajdin Xhezairi

Tryeza e rumbullakët për Betejën e Jeshkovës 11 mars 1999
Tryeza e rumbullakët për Betejën e Jeshkovës 11 mars 1999

Klubi Letrar ''Fan S. Noli''
Kryetari Arber A. Rexhaj Organizon tryez të rumbullakët për Betejën e Jeshkovës të 11 Marsit 1999

Dëshmorët e Njësitit Special të Brigadës 125:
Hysen Rexhepi, Bashkim Suka, Hajdar Shala, Ymredin Qengaj, Feriz Susuri, Skender Latifi, Hamit Thaqi, Tahir Gashi, Alajdin Xhezairi

FILM DOKUMENTAR ''MARSHI I NJË LUFTËTARI - THE MARCH OF A WARRIOR
FILM DOKUMENTAR ''MARSHI I NJË LUFTËTARI - THE MARCH OF A WARRIOR

FILMI DOKUMENTAR ''MARSHI I NJË LUFTËTARI'' KUSHTUAR DËSHMORIT TË KOMBIT BASHKIM SUKA I RËNË ME 11 MARS 1999 NË BETEJËN E JESHKOVËS, NJËSIA SPECIALE BRIG.125.

Organizator: Avni Suka
Gjirues & Montazh: Vahedin Ibrahimi

Skenari & Regjia: Taulant Veselaj

Bashkim W. Suka - U lind më 20.01.2008
Bashkim W. Suka - U lind më 20.01.2008

Bashkimi Suka U lind më 20.01.2008 i cili e mban emrin e xhaxhait te tij me krenari, Bashkim Sukës Ushtar i Njesitit Special të Brogadës 125 pran shtabit të Jeshkovës. Zonës Operative e Pashtrikut në Prizren, të Ushtris Çlirimtare të Kosoves. Bashkim Suka Dëshmor i Kombit i rën me 11 Mars 1999 në Betejen e Jeshkoves, së Prizerenit.

ln Memoriam Taulant Veselaj (1985 - 2010)
ln Memoriam Taulant Veselaj (1985 - 2010)

ln Memoriam Taulant Veselaj (1985 - 2010)
ln Memoriam Taulant Veselaj (1985 - 2010)

Premiera e Filmit Dokumentar '' Marshi i nje Luftetari. Filmi Dokumentar '' Marshi i nje Luftetari '' kushtuar Dëshmorit të Atdheut Bashkim Suka, u realizua në vitin 2007 me Skenar & Regji të Taulant Veselaj. Organizator Avni Suka, Gjirues & Montazh Vahedin Ibrahimi.
Premiera e Filmit u shfaq më 21 mars 2007 në Shtepin e Kultures''Xhemajli Berisha'' në Prizren. Ky film ka mar pjes ne disa Festivale te Filmit ne Kosove si mysafir ne Festivalet:

Marshi i një luftëtari / March of a warrior
Dokufest Prizren 2007
http://filmfestival-goeast.de/index.php?article_id=176&clang=1&mode=film&event_id=1970

Skena UP Prishtin
http://dardamedia.com/dardamedia/?cat=7&paged=54

KMDLN
http://cdhrf.net/orari.php

Malesori - Keng per Bashkim Suken
Malesori - Keng per Bashkim Suken

MALËSORI - KËNGË PËR BASHKIM SUKËN

Këtë sharki e qita n´prehën
Me këndue për nji emën,
Bashkim Sukës atdhetarit
Me rrajë Bllace e gjak shqiptari.

Në Jeshkovë të Prizerenit
Kah e rrokë flladi i Dardanisë,
Bashkim Suka zbraz rafalet
Për bashkimin e Shqipnisë.

Lindë e rritë në Prizeren
Asnjiherë nuk zuni vend,
Herë n´Jeshkov e herë n´Reti
Tuj luftue për liri.

Që nga mosha e tij rinore
Rritë dashninë për tokë arbnore,
Bante be n´qiell e flamur
Pa derdh gjak liri ska kurrë.

Kanë dalë Zanat n´maje t´Sharrit
I qojnë fjalë Adem Jasharit,
I qojnë fjalë dhe Xhevat Berishës
Remzi Ademajt e Fatmir Berishës

UÇK-së sot i ndriti nuri
E u ngrit në qiell flamuri,
Ju ka ardhë nji trim si zana
Bashkim Sukë tjeter sban nana.

Në njësitet speciale
U radhit në rreshta t´parë,
Në çdo luftë e akcione
Dilte trimi fitimtar.

Njimbdhet marsi ´99-në
Ditë e madhe e ditë e randë,
Nisi lufta për liri
Dyzet trima me tremijë.

Në Jeshkovë po krisi topi
U derdh gjaku e u derdh loti,
Ra bashkimi me shumë shokë të tij
Me u ba tokë për Nanë Shqipni.

N´Landovicë te ato vorre
Ashtë kompleksi përmendore,
Pushojnë trimat e lirisë
Gurthemeli i pamvarsisë.

----------------------------
Teksti: Agim Gashi
Muzika: Malësori
Orkestrimi: Xhavit Hajdari.

Beteja e Jeshkoves për Liri a Vdekje 11 Mars 1999 ne Prizren
Beteja e Jeshkoves për Liri a Vdekje 11 Mars 1999 ne Prizren

Beteja e Jeshkovës.
Kjo ishte ndër betejat më të ashpra, sepse rreth 3000 trupa
serboçetnike u vërsulën 40 ushtarëve të njësisë speciale të Ushtrisë
Çlirimtare të Kosovës. Beteja ishte aq e ashpër, sa që zhvillohej
me bombë dore në distancë prej 10 deri në 15 metra. Me
turp u thye i tërë batalioni i qyqeve dhe divizioni i ushtrisë serbe
nga luftëtarët e lirisë.
Burimet nga ajo kohë konfirmojnë se në morgun e Spitalit
të Prizrenit ishte shtuar dukshëm numri i ushtarëve serbë të
vdekur.
Nga kjo betejë që u zhvillua gjoks më gjoks kundër forcave serbe,
duke luftuar dhe kënduar, në altarin e lirisë ranë 9 dëshmorë,
të cilët me veprën e tyre nënshkruan pavdekësinë për të mos u
harruar kurrë.
Në betejën e 11 marsit, u përjetësuan në piedestalin më të lartë
të nderit ushtarak:
Bashkim Suka, Hysen Rexhepi, Hajdar Shala, Ymredin Çengaj, Alajdin
Xhezairi, Hamit Thaqi, Tahir Gashi, Skënder Latifi, dhe Feriz
Susuri
Në këtë betejë u zhdukën edhe 13 ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare
të Kosovës, ku për fatin e tyre ende nuk dihet gjë këta janë:
Besnik Kastrati, Rexhep Buduri, Hmer Shala, Nuredin Shala, Musli
Gashi, Bajram Shala, Lulzim Shala, Femi Shala, Hylmi Shala,
Shemsedin Shala, Bali Avdaj, Liman Shala, Shahadin Shala.
Me 17 mars të vitit 1999, në të mërkurën e marsit me
dëborën e bardhë në pragun e
Pranverës, të rënët për liri u varrosën me nderime të larta ushtarake
në fshatin Pagarushë.
Këta dëshmorë pas përfundimit të luftës u rivarrosën me 15
shtator të vitit 1999 në kompleksin e varrezave të dëshmorëve
të kombit në Landovicë, ku pushojnë edhe sot, si përkujtim i
heroizmit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe si frymëzim për
gjeneratat e reja.

Liri A Vdekje - Njësiti Special i UÇK.së të Brigadës 125 Prizren
Liri A Vdekje - Njësiti Special i UÇK.së të Brigadës 125 Prizren

Hëna e re e shiut të tridhjet
Në breg takoj 29 luftëtar
Të veshur në mburrje dhe trimëri
Në ditën e dhuruar për ta nga perndit
Nga ana tjeter fshati Jeshkovë që fshihte në erësir
Udhëtonin drejt bregut ata pa pasur frig
E dinin se k'të radhë nuk do të jet sikur gjithmon
Do jet një dit e madhe
Për ta do flitej von e vonë.
Legjenda thot se edhe engjujt ishin dëshmitar
Të një lufte t'madhe, të një lufte të pa par
Ku hëna dhe djelli së bashku ishin në qiell
Zjari tymi dhe bora ishin në tokë
Në fund të luftës ata e kuptuan
Se ishin të gjithë vllëzer prandaj dhe e fituan
Që nga ajo dit edhe perendit e thanë
Se një grup vllezërish gjithëmon do të fitojn....

Na kujtoni, kjo ishte dëshira e tyre !
Na kujtoni, kjo ishte dëshira e tyre !

BETEJA E JESHKOVËS 11 Mars 1999 - Prizren
Bashkim Suka Dëshmor i Atdheut - Njësiti Special Brigada 125.

ILIR SHAQIRI - KOMANDANT (Punoi dhe përshtati Avni Suka)
ILIR SHAQIRI - KOMANDANT (Punoi dhe përshtati Avni Suka)

Adem Jashari ka thënë:
Jam këmbëngulës në ato parimet që jemi mar veshë. Besa besë vetem një vdekje tjetër nuk ka në këtë jetë dhe një fjalë e mirë.
Shokët të tanë jan mirë dhe vetëm ni besë e kemi dhanë.
Çka do që të ndodhë të tanë së bashku do ta japim jetën, në besë të besës një vdekje tjetër nuk ka me grykë të pushkës.

---------------------------------

Hamëz Jashari ka thënë:
Kush është i marrë tash të qëndroj në malë, kur këtu gjithandej është tokë etnikishtë e pastërt Shqipëtare...
këtu nuk mbanë në mendë askushë që ka pasur sërbë ndonjëherë në jetë, prej Ilirëve dhe para Ilirëve qysh kur dielli e ngrohë këtë tokë ne jemi këtu...
Sërbët kan ardhur këtu me 1928.tën më parë kurr nuk ka pasur këtu sërbë, ata gënjejnë e bejnë historin si iu duhet atyre.

Sinan Vllasaliu Mori Dudë - Përshtati dhe përpunoi Avni Suka
Sinan Vllasaliu Mori Dudë - Përshtati dhe përpunoi Avni Suka

SINAN VLLASALIU - Përshtati dhe përpunoi Avni Suka

NAIM VESELAJ - KOSOVA JON E DASHUR - by Avni Suka
NAIM VESELAJ - KOSOVA JON E DASHUR - by Avni Suka

NAIM VESELAJ - KOSOVA JON E DASHUR

ANI MOJ SHQIPNI - Etiketuar Avni Suka
ANI MOJ SHQIPNI - Etiketuar Avni Suka

ANI MOJ SHQIPNI - Etiketuar Avni Suka

Ilir Shaqiri - Zeri i Atdheut (Punoi dhe përshtati Avni Suka)
Ilir Shaqiri - Zeri i Atdheut (Punoi dhe përshtati Avni Suka)

ZERI I ATDHEUT

A History Of Bashkim Suka -  The March Of A Warrior
A History Of Bashkim Suka - The March Of A Warrior

Warrior Of Bashkim Suka - KLA

KUJTOJMË - HABIB ZOGAJ (Arbëri)
KUJTOJMË - HABIB ZOGAJ (Arbëri)

IN MEMORIAM - HABIB ZOGAJ (Arbëri)

Bashkim Suka - Monologu i Deshmorit
Bashkim Suka - Monologu i Deshmorit

BASHKIM SUKA - MONOLOGU PËR TË !

Gjergj Fishta, Fragment nga Lahuta e Malsise Oso Kuka -  (Reciton Avni Suka)
Gjergj Fishta, Fragment nga Lahuta e Malsise Oso Kuka - (Reciton Avni Suka)

Oso Kuka - Gjergj Fishta Lahuta e Malsise (Reciton Avni Suka)

Liliana Çavolli * Zambaku Prizrenit * - Etiketuar Avni Suka
Liliana Çavolli * Zambaku Prizrenit * - Etiketuar Avni Suka

LILIANA ÇAVOLLI * ZAMBAKU PRIZRENIT * - Etiketuar Avni Suka

BESA BESË - Etiketuar Avni Suka
BESA BESË - Etiketuar Avni Suka

BESA BESE

Gjergj Fishta, Fragment nga Lahuta e Malsise Oso Kuka - (Reciton Avni Suka)
Gjergj Fishta, Fragment nga Lahuta e Malsise Oso Kuka - (Reciton Avni Suka)

Oso Kuka - Gjergj Fishta Lahuta e Malsise (Reciton Avni Suka)

Agim Gashi - Bashkim Suka
Agim Gashi - Bashkim Suka

Agim Gashi - Këngë për Bashkim Sukën

Texti: Agim Gashi
Muzika: Agim Gashi

A History Of Bashkim Suka -  The March of A Warrior
A History Of Bashkim Suka - The March of A Warrior

Bashkimi, si luftëtarë i ri dhe i dalluar, morri pjesë në disa beteja. Mes shumë e shumë përleshjeve të UÇK-së me ushtrinë serbe, ndër betejat më të shquara në të cilën mori pjesë Bashkimi, është beteja e Jeshkovës, një betejë kjo shumë e ashpër, ku 40 ushtarë luftuan kundër 3000 forcave paramilitare e ushtarake serbe. Betejë në të cilën doli në pah heroizmi dhe trimëria për mbrojtjen e Kosovës.

Bashkim Suka
Bashkim Suka

Më pas në këtë Monografi është i shënuar një Ditar i shkurtër lufte, në të cilin Bashkim Suka jep të dhëna mjaft interesante dhe përjetime të tij gjatë periudhës së
zhvillimit të luftimeve në fshatrat e Prizrenit

MARSHI I NJË LUFTËTARI - Poezi nga autori Bashkim Suka Dëshmori i Kombit
MARSHI I NJË LUFTËTARI - Poezi nga autori Bashkim Suka Dëshmori i Kombit

Poezia *MARSHI I NJË LUFTËTARI* i Autorit Bashkim Suka Dëshmor i Kombit këte poezi e ka shkruar në Nëntor të vitit 1998 pas sherimit kur ishte plagosur në luftën e Jeshkoves me 1 shtator 1998 në Jeshkov të Prizrenit.

Marshi i një luftëtari

Kur shokët u nisën për luftë
Armiku filloi m'i sakatue
Atdheu filloi t'i kërkonte njerëzit
Njëri ishte plagosur
I rridhte gjoksi gjak
Miku e mbante në krah
Dhe tjetri shikonte rrugën
Të tjerët kishin mbetur pas
Djemtë filluan me i zanë pritat
Dhe me i shkatërrue t'urrejtunit
Nisën me e luftue vdekjen e fëmijëve në bark
Nisën me e begatue të largtën liri
Shokët dolën në mal
Me i dal Zot atdheut
Disa ranë dhe u varrosën aty
Po po aty
Disa të tjerë u kthyen në robërinë e re
Ca të tjerë mallkuen vetveten
Mallkuen vetveten
Tmerrshëm e mallkuen
Disa edhe vranë vetveten
Kuku nanë mos ta kap mallkimin e tyre askush
Kur shokët u nisën për luftë
Populli pa shpëtimtarët e vet
Nisi me i pëlqye ata
Bile nisi edhe me i pa n'andërr
Kur kalonin ata
Populli ua hapte zemrat
Ata shiheshin si heronj
Ata nderoheshin bre
Me armën në dorë
Dhe zemrën e plagosur
Britma e shokëve më shqyente mushkëritë
Kishte të vrarë duke dhanë shpirt
Me emrin Shqipni
Kur i ika nanës e babës
Askush nuk më pa
Nënën s'kisha për ta pa
As këshillat e babës s'kisha për t'i dëgjue ma
Ky ishte fati im
Ky ishte fati ynë.

Autori Bashkim Suka nentor 1998

Skena nga Filmi Dokumentar '' Marshi i një Luftëtari '' Skenari & Regjia Taulant Veselaj
Skena nga Filmi Dokumentar '' Marshi i një Luftëtari '' Skenari & Regjia Taulant Veselaj

Premiera e Filmit Dokumentar '' Marshi i nje Luftetari. Filmi Dokumentar '' Marshi i nje Luftetari '' kushtuar Dëshmorit të Kombit Bashkim Suka, u realizua në vitin 2007 me Skenar & Regji të Taulant Veselaj. Premiera e Filmit u shfaq më 21 mare 2007 në Shtepin e Kultures''Xhemajli Berisha'' në Prizren. Ky film ka mar pjes ne disa Festivale te Filmit ne Kosove si mysafir ne Festivalet:

Marshi i një luftëtari / March of a warrior
Dokufest Prizren 2007
http://filmfestival-goeast.de/index.php?article_id=176&clang=1&mode=film&event_id=1970

Skena UP Prishtin
http://dardamedia.com/dardamedia/?cat=7&paged=54

KMDLN
http://cdhrf.net/orari.php

MONOLOGU I BASHKIM SUKËS
MONOLOGU I BASHKIM SUKËS

Bashkim Suka Dëshmor i Kombit - Monologu për të !

Historia e familjes Suka dhe Caka
Historia e familjes Suka dhe Caka

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA

Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN 9
MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN 9

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA

Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

Marshi i një Luftëtari - Monografi për Bashkim Sukën nga autori Arber Rexhaj
Marshi i një Luftëtari - Monografi për Bashkim Sukën nga autori Arber Rexhaj

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA


Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 7
MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 7

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA


Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

Fragmente nga Ditari luftës së Bashkim Sukës - 2
Fragmente nga Ditari luftës së Bashkim Sukës - 2

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA


Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

Fragmente nga Ditari luftës së Bashkim Sukës - 1
Fragmente nga Ditari luftës së Bashkim Sukës - 1

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA

Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 2
MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 2

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA

Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 1
MARSHI I NJË LUFTËTARI - MONOGRAFI PËR BASHKIM SUKËN - 1

Arber A. Rexhaj
MARSHI I NJË LUFTËTARI
THE MARCH OF THE WARROR

MONOGRAFI PËR DËSHMORIN E KOMBIT BASHKIM SUKA
MONOGRAPHY ABOUT THE NATIONAL MARTYR BASHKIM SUKA

Redaktor / Editor:
Sali Bashota

Recensent / Reviewer:
Adil Olluri
Arben Ahmeti

Korrektor / Corrector:
Leutrim Shala

Thyerja teknike / Technical arrangement:
Artan Abrashi

Redaktor teknik / Technical editor:
Avni Suka

Përkthimi / Translated by:
Agim Susuri

Sponzorues:
KK Prizren

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster