vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

BeniALB Videos

Njerez te Humbur 12 Shkurt 2014
Njerez te Humbur 12 Shkurt 2014

"Njerez te Humbur" date 12 Shkurt 2014
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 19 Shkurt 2014
Njerez te Humbur 19 Shkurt 2014

"Njerez te Humbur" date 19 Shkurt 2014
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 29 Janar 2014
Njerez te Humbur 29 Janar 2014

"Njerez te Humbur" date 29 Janar 2014
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 5 Shkurt 2014
Njerez te Humbur 5 Shkurt 2014

"Njerez te Humbur" date 5 Shkurt 2014
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 22 Janar 2014
Njerez te Humbur 22 Janar 2014

"Njerez te Humbur" date 22 Janar 2014
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 15 Janar 2014 pjesa 1
Njerez te Humbur 15 Janar 2014 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 15 Janar 2014 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 15 Janar 2014 pjesa 2
Njerez te Humbur 15 Janar 2014 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 15 Janar 2014 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Dhurata Hoda (Karbunara) I.F. 27 Nentor 2013
Njerez te Humbur - Dhurata Hoda (Karbunara) I.F. 27 Nentor 2013

Dhurata erdhi ne jete me 5 prill 1976 dhe po ne ate date u braktis nga nena biologjike...Nepermjet emisionit "Njerez te Humbur" ajo ben apel qe ta ndihmojne per t'u rilidhur me nenen qe e lindi...
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Danielle & Aaron Belec (biresimi) 27 Nentor 2013
Njerez te Humbur - Danielle & Aaron Belec (biresimi) 27 Nentor 2013

Cfare ndodhi me binjaket Danielle & Aaron Belec pasi u linden dhe Shqiperi dhe u biresuan ne SHBA?
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Danielle & Aaron Belec (historia) 27 Nentor 2013
Njerez te Humbur - Danielle & Aaron Belec (historia) 27 Nentor 2013

Historia e lindjes se binjakeve Danielle & Aaron Belec qe ne Shqiperi paten te tjere emra dhe nje rrethana te veshtira ne familjen biologjike...
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Liljana Bushi & Arsen Petani (historia) 27 Nentor 2013
Njerez te Humbur - Liljana Bushi & Arsen Petani (historia) 27 Nentor 2013

Ne fillim te viteve '90, Arsen Petani emigron jashte Shqiperise dhe disa kohe me vone merr edhe te emen Liljana Bushi. Pas disa vitesh ata zhvendosen ne Amerike dhe ne vitin 2001 shkepusin kontaktet me te afermit ne Shqiperi....
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Liljana Bushi (telefonate gjetja) 27 Nentor 2013
Njerez te Humbur - Liljana Bushi (telefonate gjetja) 27 Nentor 2013

Liljana Bushi dhe djali i saj Arsen Petani kishin shkeputur kontaktet me te afermit ne Shqiperi qe prej vitit 2001 nga Amerika. Me 27 nentor 2013 u arrit te rilidhet serish kontakti mes atyre dhe pjeses tjeter te familjes ne Shqiperi.
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Endrit Sulejmani (historia) 4 Dhjetor 2013
Njerez te Humbur - Endrit Sulejmani (historia) 4 Dhjetor 2013

Qe prej vitit 2005, Bekim Sulejmani kerkon deshperimisht djalin e tij Endritin, aktualisht 10 vjecar. Pas ndarjes me ish bashkeshorten Nafije Iseni (Sulejmani), kjo e fundit ia ndaloi kontaktin me djalin. Ai thjesht e di se Endriti dhe nena e tij Nafija mund te jetojne ende ne komunen Wartau te kantonit Saint Gallen te Zvicres por nuk ka asnje adrese apo numer telefoni te sakte. Bekimi u drejton nje lutje te gjithe teleshikuesve te "Njerez te Humbur" dhe mbi te gjitha ish bashkeshortes Nafies qe t'ia mundesoje kontaktin me djalin e tij Bekim Sulejmani...

Njerez te Humbur - Refije Mucaj (historia) Janar 2010
Njerez te Humbur - Refije Mucaj (historia) Janar 2010

Ne dhjetor te vitit 1997, vajza nga Fieri, Refije Mucaj niset drejt Italise dhe qe atehere familjaret shkeputen kontaktet me te...Detajet e historise i sjell familja nga vizita qe "Njerez te Humbur" i bene atyre ne janar te vitit 2010
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Besim Skila (historia) - Arkiv prill 2009
Njerez te Humbur - Besim Skila (historia) - Arkiv prill 2009

Besim Skila nga Mati, emigroi drejt Anglise rreth vitit 1999 dhe qendroi per nje kohe te gjate ne Londer. Sic thote familja, ai ishte prezantuar me emrin e tij te vertete por me origjine si shqiptar i Kosoves. Me 15 shtator 2000 ai kreu telefonaten e fundit me familjen dhe qe atehere ata nuk kane marre asnje informacion prej tij. Ne baze te te dhenave te mberritura ne "Njerez te Humbur", mendohet se Besimi aktualisht mund te jetoje ne Dublin, Irlande.
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Larisa Fedorova (29 Janar 2014)
Njerez te Humbur - Larisa Fedorova (29 Janar 2014)

Rreth vitit 1958 Kujtim Zeqo shkon per studime ne ish Bashkimin Sovjetik, konkretisht ne Saint Petersburg ku vazhdon Akademine Ushtarake per nendetese. Gjate kesaj kohe ai njihet dhe dashurohet me Ludmilla Fedorova, me te cilen pati nje femije qe e quajten Larisa Fedorova. Ne vitin 1961, Shqiperia prishi marrdheniet me Bashkimin Sovjetik dhe Kujtimi u detyrua te rikthehet ne atdhe duke lene pas gruan dhe vajzen 1 vjece. Ne Shqiperi ai krijoi familje tjeter dhe deri ne vitet '90 nuk dinte asgje rreth familjes qe kishte lene ne Rusi derisa mberrin nje leter nga Ludmilla.....

Njerez te Humbur - Eglantina Kembaci ("Chi l'ha visto?" 11 prill 2000)
Njerez te Humbur - Eglantina Kembaci ("Chi l'ha visto?" 11 prill 2000)

Me 3 dhjetor 1997, vajza nga Berati Eglantina Kembaci niset drejt Tiranes. Ajo kishte vendosur te largohej jashte Shqiperise me nje pasaporte fallco pavaresisht se familjareve u kishte thene te kunderten. Qe nga ajo date, te afermit nuk e kane pare me kurre. Disa kohe me vone u ka derguar letra dhe u thoshte se gjendej ne Paris por fale investigimeve te emisionit "Chi l'ha visto?" u mor vesh se letrat dhe fotot e saj vinin nga Torino e Italise. Cfare mund te kete ndodhur me Eglantinen? Kjo eshte nje kronike e emisionit "Chi l'ha visto?" e dates 11 prill 2000 ku ata kane bere nje kerkim te imtesishem rreth gjurmeve te saj....

Erjon Zaloshnja - Thunderstruck (live cover @ Rockstock)
Erjon Zaloshnja - Thunderstruck (live cover @ Rockstock)

Erjon Zaloshnja - Thunderstruck (live cover @ Rockstock)
8 Janar 2014

Erjon Zaloshnja - Another brick in the wall (live cover @ Rockstock)
Erjon Zaloshnja - Another brick in the wall (live cover @ Rockstock)

Erjon Zaloshnja - Another brick in the wall (live cover @ Rockstock)
8 Janar 2014

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Hetimet e Prokurorise) Qershor 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Hetimet e Prokurorise) Qershor 2009

Bledion Terpollari u zhduk ne mars te vitit 1997 dhe kohe me vone familjes i sjellin nje kufome e cila pretendohet te kete qene e atij. Familjaret dyshojne tek hallat e Bledionit te perfshira ne kete histori. Rasti hetohet edhe nga prokuroria por edhe ketu ka shume dyshime. Familjareve u eshte paraqitur nje shkrese e cila ben fjale per nje polic te vrare, jo per Bledion Terpollarin. Cila eshte e verteta e kesaj shkrese? Nje ngaterrese apo nje paraqitje e saj per justifikim se analiza e ADN-se se asaj kufome eshte kryer? Shkresat jane pa firma te rregullta dhe pa vula gje e cila te ben te mendosh se ato nuk jane te sakta. A nuk perben edhe ky akt nje tjeter veprim te jashteligjshem?
"Njerez te Humbur" ka bere nje pasqyrim te pergjithshem te ketyre fakteve.

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (telefonate me shokun Olgertin) Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (telefonate me shokun Olgertin) Maj 2009

Cfare thote shoku i Bledion Terpollarit, Olgerti per momentet e fundit kur e ka takuar Bledionin ne mars te vitit 1997, perpara kohes kur ai u nis dhe u zhduk ne Greqi?
"Njerez te Humbur" ka marre deshmine e tij nepermjet telefonit ne maj te vitit 2009.

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Reportazh ne Korce) 16 Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Reportazh ne Korce) 16 Maj 2009

Me 16 maj 2009, "Njerez te Humbur" realizon nje reportazh ne qytetin e Korces per te marre ne pyetje hallat dhe te aferm te tjere te Bledion Terpollarit, te akuzuar nga familja e ketij te fundit per zhdukjen e djalit te tyre ne mars te vitit 1997 ne Greqi. Aty u bisedua me hallat: Lida Taci, Renata Karafili, Miranda Bozha, Nazike Metko. Po ashtu u bisedua me bashkeshortet e tyre Jani Taci, Viktor Metko si dhe me gjyshen e Bledionit Elmazije Jashari.

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 4 per te afermit) Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 4 per te afermit) Maj 2009

"Njerez te Humbur" merr ne pyetje hallat dhe te aferm te tjere te Bledion Terpollarit si te dyshuar nga familjaret per zhdukjen e djalit te tyre ne mars te 1997-es ne Greqi.
Keto deklarime jane bere me 16 maj 2009. Ky eshte blloku i katert i pyetjeve.
Pyetjet:
1- A e keni njohur me perpara Bledion Terpollarin?
Pergjigjet:
a- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
b- Renata Karafili - halla e Bledionit
c- Miranda Bozha - halla e Bledionit

2- Si mendoni, cfare mund te kete ndodhur me Bledion Terpollarin?
Pergjigjet:
a- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
b- Miranda Bozha - halla e Bledionit

3- Jeni thirrur nga Prokuroria apo jeni paraqitur me deshire?
Pergjigjet:
a- Miranda Bozha - halla e Bledionit
b- Lida Taci - halla e Bledionit

4- Perse ju akuzon Flamur Terpollari?
Pergjigjet:
a- Lida Taci - halla e Bledionit
b- Miranda Bozha - halla e Bledionit

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 3 per te afermit) Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 3 per te afermit) Maj 2009

"Njerez te Humbur" merr ne pyetje hallat dhe te aferm te tjere te Bledion Terpollarit si te dyshuar nga familjaret per zhdukjen e djalit te tyre ne mars te 1997-es ne Greqi.
Keto deklarime jane bere me 16 maj 2009. Ky eshte blloku i trete i pyetjeve.
Pyetjet:
1- Ai njohen te afermit rrobat e ardhura nga Greqia?
Cila ishte gjendja fizike e tyre pas nje qendrimi rreth 5 vjecar ne varr?
Pergjigjet:
a- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
b- Lida Taci - halla e Bledionit
c- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
d- Lida Taci
e- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
f- Lida Taci - halla e Bledionit
g- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
h- Miranda Bozha - halla e Bledionit
i- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
j- Miranda Bozha - halla e Bledionit

2- Cfare e ka shtyre Bledionin te udhetonte ne marsin e '97-es?
A i ishte premtuar se do te nisej ne Greqi me Mikailin, djalin e Lides?
Pergjigjet:
a- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
b- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
c- Miranda Bozha - halla e Bledionit
d- Lida Taci - halla e Bledionit

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 2 per te afermit) Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 2 per te afermit) Maj 2009

"Njerez te Humbur" merr ne pyetje hallat dhe te aferm te tjere te Bledion Terpollarit si te dyshuar nga familjaret per zhdukjen e djalit te tyre ne mars te 1997-es ne Greqi.
Keto deklarime jane bere me 16 maj 2009. Ky eshte blloku i dyte i pyetjeve.
Pyetjet:
1- Cfare telefonatash jane bere para dhe pas varrimit?
Pergjigjet:
a- Renata Karafili - halla e Bledionit
b- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
c- Renata Karafili - halla e Bledionit
d- Lida Taci - halla e Bledionit
e- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit

2- Si linden dyshimet se eshtrat nuk ishin te Bledionit?
Pergjigjet:
a- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
b- Lida Taci - halla e Bledionit
c- Elmazije Jashari - gjyshja e Bledionit
d- Miranda Bozha - halla e Bledionit

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 1 per te afermit) Maj 2009
Njerez te Humbur - Bledion Terpollari (Blloku i pyetjeve 1 per te afermit) Maj 2009

"Njerez te Humbur" merr ne pyetje hallat dhe te aferm te tjere te Bledion Terpollarit si te dyshuar nga familjaret per zhdukjen e djalit te tyre ne mars te 1997-es ne Greqi.
Keto deklarime jane bere me 16 maj 2009. Ky eshte blloku i pare i pyetjeve.
Pyetjet:
1- Kur dhe nga kush jane hapur per here te pare kutia dhe qesja?
Cfare kishte brenda tyre?
Pergjigjet:
a- Jani Taci - burri i halles se Bledionit
b- Viktor Metko - burri i halles se Bledionit
c- Lida Taci - halla e Bledionit

2- Si u bind familja e Bledionit se eshtrat ishin te tij?
Pergjigjet:
a- Viktor Metko - burri i halles se Bledionit
b- Lida Taci - halla e Bledionit
c- Razije Terpollari - gruaja e xhaxhait te Bledionit
d- Lida Taci - halla e Bledionit

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Best of Shtator - Dhjetor 2007
Njerez te Humbur - Best of Shtator - Dhjetor 2007

Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator - dhjetor 2007, ne sezonin e dyte ne Vizion Plus.
Ne kete permbledhje jane publikuar keto materiale dhe raste:
1- Statistikat
2- Fredi Shqau
3- Arben Cela
4- Markeljan Merkuri
5- Marjan Keli
6- Altin Zekaj
7- Vitore Palla
8- Largimi klandestin i Shqiptareve
9- Admir Sheqi
10- Jolanda Kalaci
11- Shaban Fejzullahu
12- Imene Latil
13- Merushe Dosti
14- Erion Lico, Arjana Lico
15- Nexhdet Visoqi
16- Orest Cili
17- Familja Murra ne Turqi
18- Leonard Shoshi
19- Anila Hoxhallari
20- Sofie Zeqiri
21- Raif Imeri
22- Samka Kresovic
23- Klajdi Kambo
24- Mark Vokri
25- Fatbardha Lacaj
26- Muhamet Dema & Petro Sotiri
26- Katjusha Kora
27- Vjollca Seferi
28- Ervin Vlashi
29- Ferdinand Komisari
30- Stafi Backstage dhjetor 2007

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 4 nga 4
Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 4 nga 4

Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007.
Ne kete pjese te katert jane publikuar keto raste:
1- Kujtim Koboci
2- Durime Bukli

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 3 nga 4
Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 3 nga 4

Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007.
Ne kete pjese te trete jane publikuar keto raste:
1- Zheni Biqiku
2- Ekida Tupi
3- Panajoti
4- Anila Hoxhallari
5- Alfred Kaziu
6- Albert Reka
7- Orges Hoxha
8- Ervin Kavaja
9- Emiljano Lamaj
10- Migeni gjen nenen
11- Gazmend Cepeli
12- Marjan Makaj
13- Suela Jonuzi
14- Valbona Muka
15- Kristaq Nikolla

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 1 nga 4
Njerez te Humbur Best of Korrik 2007 pjesa 1 nga 4

Momentet me te bukura te emisionit "Njerez te Humbur" pergjate muajve shtator 2006 - korrik 2007, ne Vizion Plus.
Ne kete pjese te pare jane publikuar keto raste:

1- Dhurime Bukli
2- Arta Tahiri
3- Dhurata Cuedari
4- Hekrim Matoshi
5- Adrian Zeqo
6- Bujar Spahiu
7- Rafael Kurti
8- Mariglen Tushaj
9- Indrit Uka
10 Kujtime Kurti

Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2014
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 18 Dhjetor 2013  pjesa 2
Njerez te Humbur 18 Dhjetor 2013 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 18 Dhjetor 2013 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 18 Dhjetor 2013  pjesa 1
Njerez te Humbur 18 Dhjetor 2013 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 18 Dhjetor 2013 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 11 Dhjetor 2013 pjesa 2
Njerez te Humbur 11 Dhjetor 2013 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 11 Dhjetor 2013 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 11 Dhjetor 2013 pjesa 1
Njerez te Humbur 11 Dhjetor 2013 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 11 Dhjetor 2013 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 4 Dhjetor 2013 pjesa 2
Njerez te Humbur 4 Dhjetor 2013 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 4 Dhjetor 2013 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 4 Dhjetor 2013 pjesa 1
Njerez te Humbur 4 Dhjetor 2013 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 4 Dhjetor 2013 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 27 Nentor 2013 pjesa 2
Njerez te Humbur 27 Nentor 2013 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 27 Nentor 2013 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur 27 Nentor 2013 pjesa 1
Njerez te Humbur 27 Nentor 2013 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 27 Nentor 2013 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te humbur 20 Nentor 2013 pjesa 2
Njerez te humbur 20 Nentor 2013 pjesa 2

"Njerez te Humbur" date 20 Nentor 2013 pjesa 2
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te humbur 20 Nentor 2013 pjesa 1
Njerez te humbur 20 Nentor 2013 pjesa 1

"Njerez te Humbur" date 20 Nentor 2013 pjesa 1
(e plote). Sezoni 9 - TVSH
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Gjetja e familjes se Naserudin Albanit ne Shkoder (20 Nentor 2013)
Njerez te Humbur - Gjetja e familjes se Naserudin Albanit ne Shkoder (20 Nentor 2013)

Ne fillim te viteve '20, Haxhi Nuh Nexhati nga Shkodra emigron bashke me gruan, 6 djemte dhe vajzen Vahide drejt Damaskut te Sirise. Deri ne vitin 1975, ai dhe femijet e tij mbajten kontakte te rregullta me te afermit e tyre te familjes Shahini ne Shkoder dhe me pas sistemi komunist i detyroi t'i nderpresin ato.
Nje nder femijet e Haxhi Nuhut, i quajtur Naserudin u be nje nder dijetaret me te medhenj te botes islame dhe u njoh me emrin Shej Mohammed Nasserudin Al Albani.
Ne ditet e sotme, vetem Vahidja, ne nje moshe mbi 90 vjecare, eshte ende gjalle dhe mban mend shume fjale ne shqip, megjithse ka emigruar kur ishte rreth 2 vjece..
Ajo ndodhet e izoluar mes luftes ne Siri por nje pjese e familjes jetojne ne Malte. Keta te fundit udhetuan drejt Shqiperise per te bere realitet endrren e familjes se Haxhi Nuhit qe familja te rilidhet serish....
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Ardola Danaj (Ironi Fati) 12 Qershor 2013
Njerez te Humbur - Ardola Danaj (Ironi Fati) 12 Qershor 2013

Nje moter ne kerkim te motres se saj te cilen nuk e ka njohur kurre. Nje rrefim tejet emocional i Arlindes e cila kerkon te gjeje motren e saj Ardola Danaj e lindur me 17 prill 1989 ne Memaliaj dhe sipas informacioneve eshte lene ne Shtepine e Femijes ne Vlore.
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Tifozat Kuq e Zi 07 - 06 - 2013 Shqiperi - Norvegji
Tifozat Kuq e Zi 07 - 06 - 2013 Shqiperi - Norvegji

Festimet e Tifozeve Kuq e Zi perpara ndeshjes Shqiperi - Norvegji
Vendi: Rruga e Elbasanit, Tirane - Albania
Ora: 18:00
Video by: beniALB
Thanks for watching :) If you like it, subscribe and comment

Njerez te Humbur - Menzure Sula (Cameri) 17 Prill 2013
Njerez te Humbur - Menzure Sula (Cameri) 17 Prill 2013

Gati 70 vite me pare, tre femijet e Baro dhe Sabri Sules nga Cameria, Ibrahimi, Menzure dhe Mevludije Sula humben pa gjurme. Baro u zhvendos ne Tirane dhe u martua serish duke ia lene amanet (perpara ndarjes nga jeta) vajzes tjeter dhe mbeses qe te kerkonin tre femijet e saj....Informacionet qe ajo dinte deri ne ato momente ishte se femijet mund ti kishte marre xhaxhai i burrit te saj, Sabriut qe quhet Mehmet (Meco) Sula apo Braho....
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Saba Kala (historia) 27 Mars 2013
Njerez te Humbur - Saba Kala (historia) 27 Mars 2013

Si i humbi kontaktet me familjen djali nga Bulqiza, Saba Kala? Qe prej 25 marsit te vitit 1994, kohe ne te cilen ai gjendej ne Greqi, te afermit nuk kane asnje shenje jete prej tij....
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Ali Dervishi (kerkon nenen biologjike) 27 Mars 2013
Njerez te Humbur - Ali Dervishi (kerkon nenen biologjike) 27 Mars 2013

Ali Dervishi i eshte drejtuar emisionit "Njerez te Humbur" per te kerkuar nenen e tij biologjike....
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Hamit Ibrahimi (Dopi) Takimi i Shpreses me familjaret (20-03-2013)
Njerez te Humbur - Hamit Ibrahimi (Dopi) Takimi i Shpreses me familjaret (20-03-2013)

Pas shume vitesh mister, Shpresa zbulon identitetin e vertete te babait te saj te humbur, Hamit Ibrahimi. Emri i tij i vertete ka qene Hamit Dopi me origjine nga Elbasani. Me date 20 mars 2013 ajo udhetoi drejt Shqiperise bashke me bashkepunetoren e "Njerez te Humbur" ne Belgjike, Lindita Manaj, per te takuar xhaxhallaret dhe kusherinjte e tjere te cilet si ka njohur kurre. Babai i saj, Hamit Dopi vazhdon ende te jete i humbur si per ate si per familjen e tij ne Shqiperi.
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Njerez te Humbur - Hamit Ibrahimi (historia) 6 Mars 2013
Njerez te Humbur - Hamit Ibrahimi (historia) 6 Mars 2013

Hamit Ibrahimi u arratis nga Shqiperia ne fund te viteve '40 dhe u zhvendos ne Maqedoni. Atje krijoi familjen e tij bashke me Ikbale Sulejmanovska. Nga martesa e tyre erdhi ne jete vajza Shpresa. Disa vite pasi kishte lindur vajza, Hamiti largohet drejt Greqise dhe qe atehere nuk dihet fati i tij. Shpresa iu drejtua emisionit "Njerez te Humbur" per te gjetur gjurmet e babait te saj dhe familjen qe mund te kete lene ai ne Elbasan.
Per informacione te detajuara vizitoni:
njereztehumbur.al
(C) Njerez te Humbur - Missing People Albania 2013
Te gjitha te drejtat e rezervuara. Nuk lejohet kopjimi apo riproridhimi i plote apo i pjesshem i kesaj videoje pa lejen me shkrim te "Njerez te Humbur".

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster