vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Gurirrokaj Videos

https://youtube.com/devicesupport
https://youtube.com/devicesupport

Guri Rrokaj - Mallakaster Brigje brigje
Guri Rrokaj - Mallakaster Brigje brigje

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni etnografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj nderuar me keto tituj dhe medalje laurant i F.F Gjirokaster 1988 nder i Qarkut Gjirokaster, krenari e Mallakastres,mirnjohje nga Burreli ,mirnjohje nga bashkia Fier,nderi i artit Vlonjat dhe shume cmime te tjera si kengetar i shquar ne
10-tra festivale.me nje karier 40-vjecare,Turrnet si grup.
Kane mare pjese dhe dhene shfaqje ne keto vende te botes, kryesisht ne France ne te gjitha Qytetet, si dhe ne Belgjik, Itali, Gjermani,Hollande,Zvicer,Suedi,Emiratwet e Bashkuara, Abudab dhe Dubai, Turqi,Bullgri,Maqedoni,Mal i Zi,Kosove,etj... dukr shpalosur vlera folklorike tradicionale te polifonise labe dhe toske duke interpretuar ne dhjetra avaze (melodi) ky grup me ne krye korifenjt Mallakastriot si Guri Rrokaj,Vadimir Shehaj,Ali Shametaj,Fatmir Tahiraj,Kane lene bresa ne keto vende lart permendura si identitet i plote i vlerave folklorike dhe traditave Kombetare, me repertorin e tyre me qindra kenge e valle,si lirike,etike,dashurie,erotike,legjenda,ninulla,elegji,monofoni,etj...
KUR TE VDES TE ME COJNE TEK VARRI KENGEN LABE MOS MA NDANI (NOLI)
KENGA LABE NUK MARTOHET MBETET E VIRGJER (L.CIPA)
KENGA LABE ESHTE NJE DHE SKA SHOQE TE DYT.MBRETERESH (G.RROKAJ)
ATE E DASHUROJNE TE GJITH, AJO S'DASHURON ASNJE!

Guri Rrokaj - Tek nje moll e te nje ftua
Guri Rrokaj - Tek nje moll e te nje ftua

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Aranitasi je me vler
Guri Rrokaj - Aranitasi je me vler

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Doli plaka malit o
Guri Rrokaj - Doli plaka malit o

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Cjane ata qe shkoin zallit
Guri Rrokaj - Cjane ata qe shkoin zallit

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Keng Kushtur Qemal Klosit
Guri Rrokaj - Keng Kushtur Qemal Klosit

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Zoge e bukur Zoge
Guri Rrokaj - Zoge e bukur Zoge

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Ne Berat Para Litarit 1988
Guri Rrokaj - Ne Berat Para Litarit 1988

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Elegji Fetare
Guri Rrokaj - Elegji Fetare

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Zagori Gjirokaster me Grupin
Guri Rrokaj - Zagori Gjirokaster me Grupin

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Ce shtova sharkun ne mbull
Guri Rrokaj - Ce shtova sharkun ne mbull

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj
Guri Rrokaj

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Me Grupin
Guri Rrokaj - Me Grupin

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Isuf Be Te zente mali
Guri Rrokaj - Isuf Be Te zente mali

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj - Po Te Vjen Kali Me Valle
Guri Rrokaj - Po Te Vjen Kali Me Valle

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Guri Rrokaj  - Kendoj Trimave Me Vler
Guri Rrokaj - Kendoj Trimave Me Vler

Guri Rokaj u linde dhe u rrite ne Aranitas te Mallakastres ne nje fshate me tradita dhe zakone te rralla.Arsimin fillor dhe ate te mesem i mbaroj ne vendlindje.Guriu qysh ne mosh te vogel filloi te kendonte ne fillim ai kendonte keng mali,ku me nje ZE e bente tre zera,si monofoni,djafoni edhe bibzime.Ne gjuhen popullore ja merrte vete,ja kthente vete,ja hithte vete,duke e plotesuar elementin e kenges.Qysh ne mosh 11 vjece filloi karjera e tij.Guri rrokaj eshte pjestar i 10 trave festivale kombetare dhe nderkombetare.eshte identitet i plote i vlerave dhe traaditave folklorike te mallakasteres.eshte kengetar baste bariton del dhe tenor.te nderuar emigrant kudo qe jeni shijoni ednografine dhe kengen mallakastrijote si burim i shpirtit njerzo.ju faleminderit Guri Rrokaj

Related Producers: gurirrokajyoutubehelp

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster