vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Onderdeloep Videos

Zwolle: jongen mishandeld in fietsenstalling NS station
Zwolle: jongen mishandeld in fietsenstalling NS station

In de bewaakte fietsenstalling van het centraal station in Zwolle is een jongen van 18 mishandeld door een man en een vrouw. Vanuit het niets wordt de jongen op de grond gegooid, geschopt en meer dan tien keer tegen zijn hoofd geslagen. De jongen houdt wonder boven wonder weinig over van de mishandeling omdat het hem lukt zijn armen voor zijn gezicht te houden. De aanleiding voor de mishandeling lijkt een woordenwisseling verderop in Zwolle. Als de jongen over de brug tussen de Diezerkade en de Menno van Coehoornsingel fietst roept de man hem na. Hij roept naar de jongen: "gaan we stoer doen", waarop de jongen reageerde met de woorden: "moet je horen wie het zegt". Daarna wordt de jongen door het stel gevolgd tot aan de fietsenstalling bij het station waar ze hem mishandelen. Na de mishandeling loopt het stel weg alsof er niets gebeurd is.

Almelo: inbraak bij Ter Stal in Almelo
Almelo: inbraak bij Ter Stal in Almelo

Een medewerker van het hoofdkantoor van Ter Stal aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo is door vier inbrekers opgesloten in het toilet. Op 8 januari betrapt de medewerker de inbrekers in het magazijn van het pand. De medewerker wordt meteen bedreigd en zijn telefoon en geld worden afgepakt. Nadat de medewerker door de inbrekers wordt opgesloten in het toilet, vluchten de inbrekers. De politie hoopt dat getuigen iets hebben gezien. Het gaat om vier negroïde mannen die tussen 19.45 uur en 20.45 uur in of in de buurt van het pand zijn. Tips zijn welkom via 0800 - 6070 of anoniem via 0800 - 7000.

Dedemsvaart/Amsterdam: internetcriminelen
Dedemsvaart/Amsterdam: internetcriminelen

De politie zoekt een man die in Amsterdam pint van de rekening van een vrouw uit Dedemsvaart. De vrouw bleek ineens 3700 euro armer te zijn, nadat ze gegevens had ingevuld op een website. In september kreeg de vrouw een mail, waarin stond geschreven dat ze een nieuwe randomreader zou krijgen. Op een website, waarvan ze denkt dat die van de bank is, vult ze haar pincode in. Zonder dat de vrouw het weet, vragen onbekenden een nieuwe pinpas voor haar aan. Daarmee pint de man op de beelden 3700 euro. Wie herkent de man of weet meer over deze zaak? Bel naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren bij bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Zwolle: telefoon gestolen in bibliotheek
Zwolle: telefoon gestolen in bibliotheek

Bij de bibliotheek in Zwolle is een man gefilmd die een telefoon steelt. Op de beelden is te zien dat de man de hele tijd doet alsof hij aan het lezen is. Maar in werkelijkheid houdt hij alleen maar de telefoon en de andere bezoekers van de bibliotheek in de gaten. Die telefoon had een bezoeker even op tafel laten liggen omdat ze naar het toilet moest. Als de man zijn kans schoon ziet, slaat hij toe en pakt de telefoon. De beelden zijn gemaakt op zaterdag 6 december, tussen 13.00 uur en 13.30 uur. Wie herkent de man of weet waar hij verblijft? Bel met tips naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Deventer: dure verzorgingsproducten gestolen bij apotheek Zwolseweg
Deventer: dure verzorgingsproducten gestolen bij apotheek Zwolseweg

Bij de apotheek aan de Zwolseweg in Deventer stelen een man en een vrouw voor duizend euro aan potjes dure crème. Terwijl de man op de uitkijk staat stopt de vrouw tientallen potjes in haar tas. Na een paar minuten verlaten ze de apotheek. De beelden zijn gemaakt op donderdag 4 december om 16.45 uur. Wie herkent dit tweetal? Wie weet waar ze verblijven of in welke auto ze rijden? Alle tips zijn welkom op het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Glanerbrug: man pint met pinpas van 89-jarige vrouw
Glanerbrug: man pint met pinpas van 89-jarige vrouw

In Glanerbrug pint een onbekende man met de pinpas van een 89-jarige vrouw uit Losser. De pas is op woensdag 22 oktober uit haar woning gestolen. Wie herkent deze pinner met de opvallende sjaal? Bel met het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Ommen: vrouwen kijken de pincode af van oude vrouw
Ommen: vrouwen kijken de pincode af van oude vrouw

Bij Bruna in Ommen wordt een oude vrouw beroofd van haar pinpas. Twee vrouwen kijken in de winkel de pincode af. Daarna lukt het ze de pinpas te stelen en pinnen ze 1750 euro van de rekening van de 86-jarige vrouw.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=206450.

Enschede: overval snackbar Fazantstraat
Enschede: overval snackbar Fazantstraat

De politie zoekt getuigen van de overval op de snackbar 67 aan de Fazantstraat in Enschede. Op donderdag 11 december om 18.15 uur komen twee mannen de zaak binnen. Eén van de mannen bedreigt de medewerker met een vuurwapen. Met geld uit de kassa rennen ze de snackbar uit. De politie zoekt een man die kort na de overval met zijn fiets aan de hand over de stoep liep aan de Fazantstraat. Hij heeft mogelijk de overvallers gezien. Bel met alle tips naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Borne/Hengelo: gelijkenissen tussen overval 'Zwarte Piet' in Borne en overval Hengelo
Borne/Hengelo: gelijkenissen tussen overval 'Zwarte Piet' in Borne en overval Hengelo

De politie is nog steeds op zoek naar de man die verkleed als Zwarte Piet een tankstation in Borne overvalt. Vermoedelijk pleegt dezelfde man ook de overval bij het Shell tankstation aan de Hasselerbaan in Hengelo. De overvaller draagt daar dezelfde sjaal, dezelfde schoenen en dezelfde handschoenen als bij de overval in Borne. Wie weet meer over deze overvallen of herkent de dader? Bel naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via 0800 - 7000.

Zwolle: jongen tegen hoofd geschopt, oogkas op drie plekken gebroken
Zwolle: jongen tegen hoofd geschopt, oogkas op drie plekken gebroken

Aan de Jufferenwal in Zwolle is in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 november een jongen meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt. Hij heeft zijn oogkas op drie plekken gebroken. De politie heeft kort na de mishandeling vier verdachten aangehouden, maar die zijn weer op vrije voeten gesteld omdat er veel onduidelijkheid is over wat er precies is gebeurd. Ben je getuige geweest van deze mishandeling, bel dan naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via 0800 - 7000.

Markelo: dode man gevonden in Twentekanaal
Markelo: dode man gevonden in Twentekanaal

De dode man die woensdag 17 december is gevonden in het Twentekanaal bij Markelo is een man van 24 jaar uit Almere. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht. De politie zoekt getuigen die bij het Twentekanaal ter hoogte van de Meenweg iets opvallends hebben gezien. Het wandelpad langs het kanaal wordt veel gebruikt door mensen die hun hond uitlaten. Wie heeft iets gezien? Bel dan naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=206496.

Almelo: antiek zilverwerk uit Rusland gestolen
Almelo: antiek zilverwerk uit Rusland gestolen

Uit een huis aan de P.C. Boutenstraat in Almelo is een grote collectie antiek zilverwerk uit Rusland gestolen. Dat gebeurde tussen vrijdag 12 december en zondag 14 december. Wie heeft iets opvallends gezien aan de P.C. Boutenstraat of weet waar het zilverwerk te koop is aangeboden? Bel naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Zwolle: buit van duizenden euro's bij inbraak camerawinkel
Zwolle: buit van duizenden euro's bij inbraak camerawinkel

Bij Kamera Express in Zwolle is voor duizenden euro's aan fotocamera's en objectieven gestolen. Op maandag 24 november zijn tussen 4.15 uur en 4.30 uur meerdere inbrekers te zien in het pand. Er worden onder meer camera's gestolen van de merken Nikon en Canon. De buit stoppen ze in bigshoppers. Wie herkent de inbrekers of heeft iets opvallends gezien rond het pand van Kamera Express? En wie weet waar kort geleden fotocamera's en lenzen van Nikon en Canon te koop zijn aangeboden? Bel met alle informatie naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Almelo: dief pint met gestolen bankpas
Almelo: dief pint met gestolen bankpas

Wie herkent deze man? Hij pint begin augustus verschillende keren met een bankpas die ie gestolen bij een bedrijf in Almelo. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Zwolle: Man beschoten voor zijn flat
Zwolle: Man beschoten voor zijn flat

Er is al nuttige informatie gegeven tijdens een buurtonderzoek, maar de politie wil graag meer informatie over de beschieting van een Zwollenaar zondag 30 november voor zijn flat aan de Hanekamp. Wie weet meer en heeft dat nog niet gemeld? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Hengelo: duidelijke beelden van overvaller tankstation, wie herkent hem?
Hengelo: duidelijke beelden van overvaller tankstation, wie herkent hem?

De politie heeft in het opsporingsprogramma Onder de Loep bewakingsbeelden laten zien waarop de overvaller is te zien die zaterdag 29 november rond 20.30 uur toesloeg bij de Texaco aan de P.C. Hooftlaan in Hengelo. Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Deventer: man pint met gestolen pas; drie keer verkeerde code, pas weg
Deventer: man pint met gestolen pas; drie keer verkeerde code, pas weg

De politie is op zoek naar een jongeman die op 8 oktober tevergeefs pint met een bankpas die in Deventer is gestolen.
Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Borne: politie zoekt getuigen van overval op snackbar
Borne: politie zoekt getuigen van overval op snackbar

De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond 29 november in de omgeving van snackbar 't Heukske aan de Deldensestraat in Borne iets bijzonders hebben gezien. De snackbar werd rond 21.30 uur overvallen. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Uitzending Onder de Loep 4 december 2014
Uitzending Onder de Loep 4 december 2014

In deze uitzending:
- Man beschoten in Zwolle
- Overval tankstation Texaco in Hengelo
- Overval cafetaria 't Heukske in Borne
- Overval door als zwarte piet verklede man op Avia Borne
- Mislukte overval in Raalte
- Overval op 55-jarige man in zijn huis in Enschede

Raalte: politie zoekt getuigen die meer weten van poging overval
Raalte: politie zoekt getuigen die meer weten van poging overval

De politie zoekt getuigen die meer weten van een mislukte overval op vrijdagochtend 22 augustus aan de Velduil in Raalte. Daar werd een man in een Mercedes Vito doelbewust aangereden door de bestuurder van een rode Renault Clio. Er zijn veel vragen, ook over een voorbereiding op een overval op 7 maart. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Borne: Nieuwe beelden van overval tankstation door 'Zwarte Piet'
Borne: Nieuwe beelden van overval tankstation door 'Zwarte Piet'

Geen moment heeft een medewerkster van het Avia tankstation aan de Europastraat in Borne gedacht dat ze werd overvallen... Een zwarte piet in haar zaak die een blikje Redbull koopt. Tot die 'zwarte piet' op de balie sprong en haar een harde klap met een honkbalknuppel gaf. Wie weet er meer over deze overvaller of over zijn zwarte pietenpak? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Enschede: overval in zijn eigen huis laat diepe sporen na bij 55-jarige man
Enschede: overval in zijn eigen huis laat diepe sporen na bij 55-jarige man

De 55-jarige Jan Germes uit Enschede is de oude niet meer na de gewelddadige overval in zijn eigen huis aan de Gerard Terborghstraat in de nacht van 25 op 26 november. Hij kreeg pistolen tegen zijn hoofd en zat ongeveer 12 uur vastgebonden op een stoel. De drie overvallers zijn er met geld vandoor gegaan. Wie weet meer? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=205202.

Haarle: met illegaal aanvraagde bankpas wordt rekening man geplunderd
Haarle: met illegaal aanvraagde bankpas wordt rekening man geplunderd

Een 65-jarige man in Haarle is gedupeerd door oplichters die, zonder dat hij dat wist, een nieuwe bankpas hebben aangevraagd. Van zijn bankrekening is voor duizenden euro's gepind met de nieuwe bankpas. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Dalfsen: man voor duizenden euro's gedupeerd met babbeltruc
Dalfsen: man voor duizenden euro's gedupeerd met babbeltruc

Een 77-jarige man in Dalfsen heeft zijn goedgelovigheid duur betaald. Hij is slachtoffer geworden van een babbeltruc van iemand die zich voordeed als bankmedewerker waarna van zijn rekening ruim 2500 euro is gepind. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

De Bult: beelden van inbrekers bij campingreceptie
De Bult: beelden van inbrekers bij campingreceptie

De politie heeft beelden vrijgegeven van drie mannen die worden gezocht voor een inbraak in de receptie van camping De Eese in De Bult. Wie herkent de mannen? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Deventer: inbreker valt letterlijk met de deur in huis
Deventer: inbreker valt letterlijk met de deur in huis

Een inbreker heeft in de nacht van zondag 5 op maandag 6 oktober zijn gewicht in de strijd gegooid om binnen te komen in de kantine van een tennisvereniging aan de Colmschaterstraatweg in Deventer. Het lukt hem, en hij gaat er met de inhoud van de kassa vandoor. Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Zwolle: winkeldieven stelen voor 1000 euro tandenborstels
Zwolle: winkeldieven stelen voor 1000 euro tandenborstels

Bij drogist Kruidvat aan de Diezerstraat hebben criminelen op woensdag 22 oktober voor duizend euro aan elektrische tandenborstels gestolen. Er zijn bewakingsbeelden van. Wie herkent de mannen? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Dedemsvaart: oplichters plunderen rekening na diefstal bankpas
Dedemsvaart: oplichters plunderen rekening na diefstal bankpas

Een man in Dedemsvaart is slachtoffer geworden van oplichters die aan zijn bankgegevens zijn gekomen en ruim 2500 euro van zijn rekening opnemen. Er wordt een nieuwe pas aangevraagd en een onbekende man neemt geld op bij het grenswisselkantoor in Almere. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Borne: zesde inbraak in jaar tijd bij sportzaak Sportpaviljoen
Borne: zesde inbraak in jaar tijd bij sportzaak Sportpaviljoen

De eigenaar van sportzaak Sportpaviljoen in Borne schrok in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november wakker van een inbraakalarm op zijn mobiel. Het bleek geen loos alarm; voor de zesde keer in een jaar tijd was er ingebroken. Bij de inbraak wordt gebruik gemaakt van een donkere Audi met kentekenplaten die dezelfde nacht aan de Klaproos in Borne zijn gestolen. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Uitzending Onder de Loep 20 november 2014
Uitzending Onder de Loep 20 november 2014

In deze uitzending:
Zesde inbraak in een jaar bij Sportpaviljoen Borne
Diefstal laptop Nieuwleusen
Pinnen met gestolen bankpas Dedemsvaart
Pinnen met gestolen bankpas Dalfsen
Pinnen met gestolen bankpas Haarle
Inbraak camping De Bult
Inbraak tennisvereniging Deventer
Winkeldiefstal Zwolle
Straatroof Enschede

Nieuwleusen: politie laat beelden zien van laptopdief
Nieuwleusen: politie laat beelden zien van laptopdief

De politie is op zoek naar een man die op vrijdagochtend 10 oktober in Nieuwleusen een laptop heeft gestolen. Op de beelden is te zien dat de man rond half tien 's ochtends bij een kantoorpand aan de Julianalaan in Nieuwleusen op een fiets komt aanrijden. Eerst heeft hij nog niets om zijn schouder en even later als hij weer wegfietst heeft hij een grijze laptoptas met de laptop aan zijn schouder hangen. Wie herkent de man van middelbare leeftijd met de donkerblauwe jas op de zwarte vrij nieuwe herenfiets? Bel de politie op 0800 - 6070 of anoniem met M 0800 - 7000.

Enschede: bejaarde man beroofd door vrouw die hem knuffelt
Enschede: bejaarde man beroofd door vrouw die hem knuffelt

Een 76-jarige man uit Enschede is zaterdag op klaarlichte dag door een vrouw beroofd die hem midden op straat een knuffel geeft. Bij de beroving is een gouden ketting met een kruisbeeld gestolen. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Heino: man steelt gouden hanger bij juwelierszaak
Heino: man steelt gouden hanger bij juwelierszaak

Bij een juwelierszaak aan de Canadastraat in Heino steelt een man op woensdag 1 oktober een gouden hanger ter waarde van 900 euro. Wie herkent deze man? Wie heeft kort geleden van hem een gouden hanger aangeboden gekregen? Bel met tips naar 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem tippen kan via 0800 - 7000.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=202845.

Nijverdal: tasjesdief krijgt spijt en brengt tas terug
Nijverdal: tasjesdief krijgt spijt en brengt tas terug

De politie zoekt een jongen die op maandag 27 oktober in Nijverdal een 77-jarige vrouw heeft beroofd van haar tas. De jongen sloeg toe bij de Aldi aan de Bachlaan in Nijverdal. Daarna kreeg hij blijkbaar spijt van zijn daad. Dezelfde avond hing hij de tas, met inhoud, weer terug bij het huis van de 77-jarige vrouw. Wie is deze tasjesrover met een opvallende moedervlek onder zijn rechteroog? Bel met tips naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Zwolle: mannen stelen voor 8000 euro aan gouden armbanden
Zwolle: mannen stelen voor 8000 euro aan gouden armbanden

Bij een juwelierszaak aan de Diezerstraat in Zwolle zijn op zaterdag 18 oktober twee mannen gefilmd die voor ruim 8000 euro aan armbanden stelen. Wie kent of herkent deze mannen? Bel met tips naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=202844.

Zwolle: geldwisseltruc bij casino
Zwolle: geldwisseltruc bij casino

Bij het casino bij het stadion van PEC Zwolle lukt het een man veel geld buit te maken door een medewerkster te misleiden. Hij goochelt met briefgeld en vraagt de medewerkster telkens of ze kan wisselen voor andere biljetten. Door de gehaaide truc lukt het hem geld een leuk geldbedrag buit te maken. Wie herkent deze man? Bel met tips naar 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem bellen kan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Haaksbergen: inbraak bij restaurant aan de Scholtenhagenweg
Haaksbergen: inbraak bij restaurant aan de Scholtenhagenweg

Bij een restaurant aan de Scholtenhagenweg in Haaksbergen is op donderdag 14 augustus ingebroken. De daders nemen sleutels mee en vernielen meerdere kozijnen en deuren. Wie zijn deze inbrekers? Bel met tips naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Ommen: inbraak bij verzorgingshuis De Stadshaghen
Ommen: inbraak bij verzorgingshuis De Stadshaghen

Drie vrouwen en een man breken op donderdag 25 september in bij een verzorgingshuis aan de Dikkersstraat in Ommen. Nadat ze de deur van de nooduitgang hebben opengebroken gaan ze naar de woonruimte van een 91-jarige man. Daar stelen ze waardevolle spullen. Wie herkent deze inbrekers? Wie heeft ze eerder gezien of weet waar ze tijdens hun inbraak een voertuig hadden geparkeerd? Bel met tips naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via 0800 - 7000.

Hengelo: mannen stelen laptops uit bedrijfspand
Hengelo: mannen stelen laptops uit bedrijfspand

Vier mannen stelen op dinsdag 15 juli laptops uit een bedrijfspand aan de Jan Tinbergenstraat in Hengelo. In totaal nemen ze 11 laptops van het merk Dell mee. Ook laptoptassen en laders worden gestolen. Wie herkent deze inbrekers? Bel met informatie naar het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Welsum: overval op bejaarde mannen aan de IJsseldijk
Welsum: overval op bejaarde mannen aan de IJsseldijk

Twee bejaarde mannen zijn zondag 2 november overvallen in hun huis aan de IJsseldijk in Welsum. Rond 20.35 uur belden twee overvallers aan. Toen de deur werd geopend werden de bejaarde mannen binnen gekneveld en één van hen werd besprenkeld met een vloeistof, waarschijnlijk benzine. De overvallers dreigden hem in brand te steken als ze niet zouden meewerken. Nadat ze sieraden uit de woning hadden gepakt vertrokken de overvallers. Welke kant ze op zijn gegaan en met welk voertuig, is nog onbekend. Wie weet meer over deze overval? Bel met alle informatie naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending Onder de Loep 6 november
Uitzending Onder de Loep 6 november

Onderwerpen:
- overval op bejaarde mannen in Welsum
- inbraak verzorgingshuis Ommen
- inbraak bedrijfspand Hengelo
- geldwisseltruc bij casino Zwolle
- tasjesroof in Nijverdal
- diefstal juwelier Zwolle
- diefstal juwelier Heino
- inbraak restaurant Haaksbergen

Morgen in Onder de Loep
Morgen in Onder de Loep

Morgen in Onder de Loep op TV Oost:

- overval op bejaarde mannen in Welsum
- inbraak verzorgingshuis Ommen
- inbraak bedrijfspand Hengelo
- geldwisseltruc bij casino Zwolle
- tasjesroof in Nijverdal
- diefstal juwelier Zwolle
- diefstal juwelier Heino
- inbraak restaurant Haaksbergen

Zwolle: wisseltruc bij kledingzaak aan de Diezerstraat
Zwolle: wisseltruc bij kledingzaak aan de Diezerstraat

Een man en vrouw hebben op dinsdag 9 september bij in een kledingwinkel aan de Diezerstraat in Zwolle een caissière opgelicht. Bij het afrekenen weten ze geld buit te maken door middel van een wisseltruc.Wie herkent dit duo? Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer), of tip anoniem via Bel M.: 0800 - 7000.

Deventer: overval op Tinq tankstation
Deventer: overval op Tinq tankstation

De overvaller van het Tinq tankstation aan de Diepenveenseweg in Deventer is waarschijnlijk gewond geraakt na de overval op zaterdag 11 oktober. Toen de medewerker van de tankshop spullen naar hem gooide nam hij zonder buit de benen. Buiten de tankshop is hij getackeld, waardoor hij vermoedelijk aan zijn gezicht en benen gewond is geraakt. Hij liep daarna mank, maar is toch weten te ontkomen. Wie herkent de overvaller? Wie zat er in de Volkswagen Golf die vlakbij het tankstation geparkeerd stond? En welke twee jongens zaten tijdens de overval op het bankje aan de Diepenveenseweg? Alle informatie is welkom bij de tiplijn. Bel gratis 0800 - 6070. Anoniem bellen kan naar Bel M.: 0800 - 7000.

Almelo: overval op Elektroshop Drenthen
Almelo: overval op Elektroshop Drenthen

Bij de overval op Elektroshop Drenthen aan de Ootmarsumsestraat in Almelo zijn 20 laptops en geld uit de kluis en de kassa buitgemaakt. Een man en een vrouw lopen op donderdagavond 9 oktober de winkel binnen en binden daar de eigenaar vast. Na ongeveer drie minuten vertrekken ze met 20 laptops. Die hebben ze in grote bigshoppers van onder meer Albert Heijn en de Aldi gestopt. Ze vluchten via de Ter Bruggehof, een zijstraat van de Ootmarsumsestraat. Wie herkent de man en de vrouw? Wie heeft ze donderdagavond 9 oktober gezien in de wijk Sluitersveld? Alle informatie is welkom bij de tiplijn. Bel 0800 - 6070 (gratis nummer) of bel anoniem naar Bel M.: 0800 - 7000.

Bekijk het hele bericht op: http://rtvoost.nl/nieuws/default.aspx?nid=201650.

Ommen: Mannen stelen geld uit gokkasten
Ommen: Mannen stelen geld uit gokkasten

Twee mannen hebben op woensdag 11 juni in Ommen gokkasten gemanipuleerd en op die manier veel geld buitgemaakt. Het gebeurde bij een horecagelegenheid in het centrum van Ommen? Wie herkent de mannen? Bel meteen naar de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer). Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Zwolle: Man steelt voor 1800 euro aan telefoons bij Mediamarkt
Zwolle: Man steelt voor 1800 euro aan telefoons bij Mediamarkt

Een man heeft bij Mediamarkt in Zwolle meerdere mobiele telefoons gestolen ter waarde van 1800 euro. Wie herkent de man? Bel dan meteen het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070 of tip anoniem via Bel M.: 0800 - 7000.

Onder de Loep 23 oktober 2014
Onder de Loep 23 oktober 2014

Onderwerpen:

- overval op het Tinq-tankstation aan de Diepenveenseweg in Deventer
- overval op elektroshop Drenthen aan de Ootmarsumsestraat in Almelo
- inbraak woning Tuindorpstraat Hengelo
- 1800 pakken Nutrilon-babyvoeding gestolen in Kampen
- man en vrouw lichten verkoopster op bij kledingzaak in Zwolle
- mannen manipuleren gokkasten in Ommen
- man steelt telefoons ter waarde van 1800 euro bij Mediamarkt in Zwolle

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster