vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Onderdeloep Videos

Enschede: brandstichting in huis terwijl bewoners liggen te slapen
Enschede: brandstichting in huis terwijl bewoners liggen te slapen

In een huis aan de Pathmosstraat in Enschede wordt in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 maart brand gesticht. Het gebeurt om 2:45 uur als de bewoners, een vrouw, haar vriend en twee kinderen boven liggen te slapen. De bewoners weten op tijd uit het huis te komen. Wie heeft meer informatie over een motief voor de brandstichting of wie heeft rond het tijdstip van de brand of daarvoor iets verdachts gezien aan de Pathmosstraat? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Uitzending Onder de Loep 10 april 2014
Uitzending Onder de Loep 10 april 2014

In deze uitzending van Onder de Loep onder meer de volgende onderwerpen: brandstichting in een huis aan de Pathmosstraat in Enschede, zakkenrollers die met gestolen pinpassen geld opnemen bij geldautomaten en de diefstal van 31 fietsen van vakantiepark Hellendoon.

Hellendoorn: diefstal 31 huurfietsen van vakantiepark
Hellendoorn: diefstal 31 huurfietsen van vakantiepark

Op vakakantiepark Hellendoorn zijn de eerste week van april tientallen huurfietsen gestolen. Het gaat om negen mountainbikes en 22 dames- en herenfietsen. De fietsen stonden op slot onder een overkapping achter de receptie van het vakantiepark. Bij de diefstal is vermoedelijk een vrachtwagen of een oplegger gebruikt. Wie heeft meer informatie over de diefstal? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Deventer: man neemt geld op met gestolen bankpas
Deventer: man neemt geld op met gestolen bankpas

Op het station van Deventer is op 5 maart van een vrouw die net een treinkaartje heeft gekocht de portemonnee gestolen. Even later wordt in de buurt van het station ruim 700 euro van haar rekening opgenomen door deze man. Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Ommen: man en vrouw stelen voor 600 euro aan cosmetica
Ommen: man en vrouw stelen voor 600 euro aan cosmetica

Een man en een vrouw vullen op vrijdag 21 februari bij het Kruidvat in Ommen een geprepareerde tas met cosmetica. Er wordt voor ruim 600 euro aan goederen gestolen. Wie herkent de twee of weet waar ze zijn? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Rijssen: vrouw steelt bij Marskramer
Rijssen: vrouw steelt bij Marskramer

De politie heeft bewakingsbeelden van de Marskramer in Rijssen vrijgegeven waarop is te zien dat een vrouw een dure pan steelt. Wie herkent deze vrouw of weet waar ze zich ophoudt? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: man neemt 1200 euro op met gestolen pas van bejaarde vrouw
Zwolle: man neemt 1200 euro op met gestolen pas van bejaarde vrouw

Wie herkent deze man? Hij steelt op maandag 17 februari in het winkelcentrum Zwolle Zuid de portemonnee van een 81-jarige vrouw. Met een bankpas uit de portemonnee neemt hij even later voor ruim 1200 euro van haar rekening. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000

Hengelo: vrouwen pinnen met gestolen bankpas
Hengelo: vrouwen pinnen met gestolen bankpas

Een bewakingscamera bij een pinautomaat in Hengelo heeft beelden vastgelegd van deze vrouwen. Ze pinnen op zaterdag 1 maart voor ruim 1500 euro met een pas die kort daarvoor is gestolen van een bejaarde vrouw in het centrum van Hengelo. Wie weet wie deze vrouwen zijn of waar ze verblijven? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: mannen stelen portemonnee van gast McDonalds
Zwolle: mannen stelen portemonnee van gast McDonalds

De politie zoekt deze twee mannen. Ze worden ervan verdacht dat ze op zaterdag 4 januari in de McDonalds in Zwolle Zuid de portemonnee van een man uit Doornspijk hebben gestolen. Met een pas uit de portemonnee proberen ze kort na de diefstal geld op te nemen aan de Willemskade in Zwolle. Wie herkent ze? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Morgen in Onder de Loep
Morgen in Onder de Loep

Morgen vraagt de politie uw informatie over een brandstichting in de nacht van 26 op 27 maart in een huis aan de Pathmosstraat in Enschede. Verder zijn er bewakingsbeelden van zakkenrollers die bankpassen stelen en geld opnemen, winkeldieven en de diefstal van 31 fietsen van Vakantiepark Hellendoorn.

Zwolle: mannen stelen met truc iPhone bezoeker bibliotheek
Zwolle: mannen stelen met truc iPhone bezoeker bibliotheek

Bij de bibliotheek aan de Diezerstraat in Zwolle stelen twee mannen op slinkse wijze een iPhone. Op de beelden is goed te zien hoe gehaaid ze zijn. De één legt een folder over de iPhone, de ander stelt als afleidingsmanoeuvre een vraag, en ze hebben de telefoon al te pakken. Herkent u deze twee mannen? Bent u ook slachtoffer van ze geworden of weet u waar ze verblijven? Bel dan gratis naar de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Almelo: oplichter levert valse spaarzegelboekjes in
Almelo: oplichter levert valse spaarzegelboekjes in

Bij Albert Heijn aan de Nieuwsstraat in Almelo levert een man op woensdag 15 januari vier valse spaarzegelboekjes in. Hij krijgt ruim 200 euro mee en vertrekt dan naar de volgende Albert Heijn in Almelo, het filiaal aan de Rosa Luxemburgstraat. Maar daar loopt de man tegen de lamp. De medewerkers zijn dan al ingelicht door het andere filiaal. Als de man zich uit de voeten wil maken, duwt hij een medewerker aan de kant waardoor deze valt. Herkent u de man? Bel dan meteen naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Zwartsluis: containerbranden
Zwartsluis: containerbranden

In Zwartsluis is sinds begin december al meer dan tien keer brand gesticht. In bijna alle gevallen zijn containers het doelwit. Tot nu toe is het bij materiële schade gebleven, maar omdat de containers vaak vlakbij huizen staan, kan zo'n brand ook heel anders aflopen. De politie zoekt getuigen van de branden. Ook als je een vermoeden hebt wie ervoor verantwoordelijk is, bel dan. Dat kan naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Deventer: mannen stelen telefoon bij Belcompany
Deventer: mannen stelen telefoon bij Belcompany

Twee mannen stelen bij Belcompany aan de Lange Bisschopstraat in Deventer een Samsung Galaxy S3 mini ter waarde van ruim 400 euro. Eén van de twee mannen pakt de telefoon van de balie, daarna verdwijnt de telefoon razendsnel in de jaszak van de andere man. Herkent u deze twee mannen? Weet u waar ze verblijven? Bel dan meteen het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Almelo: inbreker sloopt ruit van Kruidvat maar inbraak mislukt
Almelo: inbreker sloopt ruit van Kruidvat maar inbraak mislukt

Deze man gooit bij een filiaal van Kruidvat aan de Gors in Almelo een ruit in. Een paar minuten later komt hij terug met een plastic tas, maar zodra hij naar binnen loopt springen de lampen aan en gaat het alarm af. Hij schrikt hier zo van, dat hij meteen weer naar buiten rent. Wie is deze man? Bel gratis 0800 - 6070, of tip anoniem via 0800 - 7000.

Promo Onder de Loep
Promo Onder de Loep

Morgen in Onder de Loep beelden van een overval op een cafetaria in Haaksbergen. Verder veel beelden van beveiligingscamera's en aandacht voor de overval op twee bejaarde broers in Wijhe. 17.10 uur, 18.10 uur en 19.10 uur op TV Oost.

Uitzending Onder de Loep 13 maart 2014
Uitzending Onder de Loep 13 maart 2014

In deze uitzending:
- Beelden met verdachten explosie lunchroom Oude Vismarkt Zwolle
- Wisseltruc in Almelo
- Diefstal iPhones bij telefoonwinkel Deventer
- Diefstal iPhone in winkel Zwolle
- Gewelddadige berovingen in Losser, Enschede en Oldenzaal tijdens carnaval
- Winkeldiefstal in Wierden
- Diefstal bij juwelier in Deventer
- Sieradendiefstal met babbeltrucs in Denekamp en Enschede
- Beelden ernstige mishandeling Luttekestraat Zwolle

Zwolle: vluchtende personen op beelden explosie lunchroom
Zwolle: vluchtende personen op beelden explosie lunchroom

De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven waarop de explosie is te zien die in de vroege morgen van maandag 3 maart een lunchroom aan de Oude Vismarkt in Zwolle volledig vernielde. De explosie is opzet. Uit de beelden blijkt dat er twee mannen direct na de ontploffing via de Wolweverstraat wegvluchtten. Wie heeft de twee personen gezien of heeft meer informatie over de explosie? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Almelo: oplichter past wisseltruc toe
Almelo: oplichter past wisseltruc toe

Op 14 februari maakt een man in een supermarkt in Almelo gebruik van een wisseltruc om aan geld te komen. Hij wisselt een stapel briefjes van 5 euro en steelt tijdens het tellen een deel van de bankbiljetten terug. Hij heeft het eerder geprobeerd in Vroomshoop en Hengelo. Daar lukte zijn truc niet. Wie herkent hem of weet waar hij verblijft? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Deventer: man steelt twee iPhones uit vitrine van winkel
Deventer: man steelt twee iPhones uit vitrine van winkel

Een man heeft op dinsdag 3 december twee iPhones met verpakking en al gestolen uit de vitrine van een telefoonwinkel aan de Lange Bisschopstraat in Deventer. Op de bewakingsbeelden is duidelijk te zien hoe hij te werk gaat. Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: mannen stelen iPhone uit winkel
Zwolle: mannen stelen iPhone uit winkel

De politie is op zoek naar drie mannen die op woensdag 5 februari bij Xando in Zwolle een iPhone uit een winkel hebben gestolen.Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Enschede, Losser, Oldenzaal: zes straatroven tijdens carnaval
Enschede, Losser, Oldenzaal: zes straatroven tijdens carnaval

In Twente zijn tijdens carnaval tenminste zes straatroven gepleegd. In Losser, Enschede en Oldenzaal zijn carnavalsvierders tijdens gewelddadige berovingen onder meer geld en mobiele telefoons kwijtgeraakt. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: ernstige mishandeling tijdens uitgaansavond
Zwolle: ernstige mishandeling tijdens uitgaansavond

Een man uit Zwolle is in de nacht van 4 op 5 oktober ernstig mishandeld aan de Luttekestraat in Zwolle. Wie herkent de verdachte of iemand uit de groep van de verdachte? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Wierden: stellen stelen kleding uit winkel
Wierden: stellen stelen kleding uit winkel

Twee mannen en twee vrouwen stelen op 12 september voor ruim 1500 euro aan kleding uit een winkel in Wierden. Wie herkent ze? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Deventer: Man en vrouwen stelen dure armband bij juwelier
Deventer: Man en vrouwen stelen dure armband bij juwelier

Bij een juwelier aan de Broederenstraat in Deventer wordt op donderdagmiddag 20 februari een armband van ruim 4000 euro gestolen door een man en twee vrouwen. Wie herkent ze of weet waar ze verblijven? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Denekamp, Enschede: Sieradenberovingen
Denekamp, Enschede: Sieradenberovingen

Op verschillende plekken in Twente, zoals in Enschede en Denekamp zijn mensen slachtoffer geworden van daders die ze met een babbeltruc van hun sieraden beroven. De politie waarschuwt voor deze daders. De slachtoffers worden op straat of bij hun huis aangesproken en krijgen dan snel sieraden omgehangen. Even later blijkt dat het namaak sieraden zijn. Maar dan zijn de echte sieraden -samen met de dieven- verdwenen.

Enschede: auto in brand gestoken aan de Celebesstraat
Enschede: auto in brand gestoken aan de Celebesstraat

Aan de Celebesstraat in Enschede is maandag 17 februari een auto in brand gestoken. Op bewakingsbeelden is iemand te zien die om 3.15 uur 's nachts iets brandends op de voorband van de auto legt. Na de brand loopt de dader naar de Borneostraat. Weet u wie verantwoordelijk is voor deze brand? Of wat de aanleiding daarvoor is? Bel dan meteen 0800 - 6070 of tip anoniem bij Bel M.: 0800 - 7000.

Zwolle: inbraak bij Kruidvat winkelcentrum Zwolle Zuid
Zwolle: inbraak bij Kruidvat winkelcentrum Zwolle Zuid

Bij het filiaal van Kruidvat in winkelcentrum Zwolle Zuid stopt in de nacht van zondag 16 op maandag 17 februari een scooter. Twee mannen stappen af en forceren met veel geweld de toegangsdeur. Binnen stelen ze honderden pakjes sigaretten die verdwijnen in een dekbedovertrek. Daarna rijden ze met hun scooter De Gelijkheid in. Wie herkent de mannen, of de scooter? Welk merk en type scooter is dit? Bel uw informatie door naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via 0800 - 7000.

Hengelo: gokautomaten opengebroken bij snackbar De Noork
Hengelo: gokautomaten opengebroken bij snackbar De Noork

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 februari wordt ingebroken bij cafetaria De Noork in Hengelo. Een man loopt met een klauwhamer naar twee gokkasten en haalt de geldlades eruit. De buit stopt hij in een vuilniszak. Herkent u de man? Bel dan meteen naar het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Of tip anoniem bij Bel M. 0800 - 7000.

Zwolle: snackbars loven beloning uit na overvallen
Zwolle: snackbars loven beloning uit na overvallen

In Zwolle zijn in een maand tijd drie overvallen gepleegd bij snackbars. Vermoedelijk zijn alle overvallen gepleegd door dezelfde man. De snackbars loven gezamenlijk een beloning uit van 3000 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak. Heeft u informatie, bel dan meteen naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Deventer: man krijgt pinpas na babbeltruc en pint bij de Hema
Deventer: man krijgt pinpas na babbeltruc en pint bij de Hema

Trap niet in de babbeltrucs van deze man! Op donderdag 30 januari vraagt hij bij de Lidl een Deventer of een man twee euro kan wisselen. Als de man kijkt in zijn portemonnee lukt het deze man om op slinkse wijze de pinpas uit zijn portemonnee te halen. De pincode van die pas heeft hij daarvoor al afgekeken bij de Lidl. Even later pint hij bij de Hema in Deventer bijna 1000 euro van de rekening van de man. Herkent u hem? Bel dan gratis naar de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Morgen in Onder de Loep
Morgen in Onder de Loep

Morgen om 17.10 uur in Onder de Loep op TV Oost onder andere beelden van de overvaller bij snackbars in Zwolle, een brandstichting in Enschede en twee mannen die honderden pakjes sigaretten roven bij een filiaal van Kruidvat in Zwolle.

Overdinkel: gewapende overval op chinees restaurant
Overdinkel: gewapende overval op chinees restaurant

De politie onderzoekt of er een verband is tussen de overval op chinees restaurant De Mandarijn in Overdinkel en de overvallen op het Avia Tankstation in Enschede en de Sparkasse in Suderwick in Duitsland. Bij de drie overvallen is gebruik gemaakt van een vuurwapen met een opvallend lange loop, mogelijk een geluidsdemper. De chinees aan de Hoofdstraat in Overdinkel werd op zondagavond rond 21:45 uur overvallen. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Westerhaar: inbrekers kiezen het hazenpad
Westerhaar: inbrekers kiezen het hazenpad

Wie herkent deze twee mannen? Ze breken op zaterdag 21 september tussen 04:00 en 04:30 uur in bij een drogisterij in Westerhaar. Als ze eenmaal binnen zijn, komen ze erachter dat ze worden gefilmd door een bewakingscamera. Een onaangename verrassing voor de inbrekers. Ze gaan er snel vandoor, zonder buit. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: politie toont compositietekening overvaller Warmteservice
Zwolle: politie toont compositietekening overvaller Warmteservice

De politie geeft een compositietekening vrij van de man die Warmteservice in Zwolle heeft overvallen. Op donderdag 2 januari tegen sluitingstijd is het bedrijf aan de Simon Stevinweg overvallen door de man. Omdat er onduidelijkheid is over de ogen van de verdachte, zijn die met een balkje afgedekt. Misschien herkent u de man aan de vorm van zijn gezicht. De politie is ook op zoek naar mensen die meer weten over een Volkswagen Transporter uit de jaren tachtig, een kleine Fiat bestuurd door een vrouw en een grijze personenauto die rond het tijdstip van de overval bij Warmtenet zijn gezien. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Deventer: man steelt voor 1400 euro aan scheermesjes
Deventer: man steelt voor 1400 euro aan scheermesjes

Wie herkent deze man? Hij steelt in september voor ruim 1400 euro aan scheermesjes bij Kruidvat aan de Brink in Deventer. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Hasselt: mannen stelen dure huidverzorgingsproducten bij apotheek
Hasselt: mannen stelen dure huidverzorgingsproducten bij apotheek

Twee negroïde mannen stelen op dinsdag 7 januari voor 500 euro aan Vichy huidverzorgingsproducten bij een apotheek aan het Burgemeester Royerplein in Hasselt. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen vaker hebben toegeslagen bij apothekers in het hele land. Zoals hier bij een apotheek in Harderwijk, waar ze zijn vastgelegd door beveiligingscamera's. Wie zijn deze twee mannen? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Steenwijk: politie zoekt getuigen van overval op tankstation
Steenwijk: politie zoekt getuigen van overval op tankstation

Op woensdag 5 februari wordt rond 20:00 uur een tankstation aan de Eesveenseweg in Steenwijk dichtbij de oprit van de A32 overvallen. De overvaller eist de inhoud van de kassa en gaat er na enkele seconden al weer rennend vandoor. De politie heeft meteen Burgernet ingeschakeld, maar helaas is de dader nog niet gevonden. Het gaat om een man van 20 tot 25 jaar met een getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1 meter 70 tot 1 meter 75 lang. De man had een verzorgd zwart stoppelbaardje, droeg een zwarte jas met met capuchon en had rits tot aan de bovenkant gesloten. Bij de kraag van de jas zat een lapje dat over de gesloten rits viel. De man sprak Nederlands met een buitenlands accent. Volgens de getuigen was dat een Turks, Marrokkaans of Arabisch accent. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Almelo: jonge vrouw wordt op straat beroofd
Almelo: jonge vrouw wordt op straat beroofd

Een jonge vrouw wordt in de nacht van vrijdag 31 januari op zaterdag 1 februari in de Biezenstraat in Almelo beroofd. Het gebeurde rond 02:00 uur toen de vrouw naar huis fietste na een bezoek aan een vriendin. De vrouw is van haar fiets getrokken en met een mes bedreigd. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Straks in Onder de Loep
Straks in Onder de Loep

Straks in Onder de Loep onder meer een reconstructie van een straatroof in Almelo, overvallen in Zwolle, Steenwijk en Overdinkel en inbrekers in Raalte en Westerhaar. Onder de Loep: 17:09, 18:09 en 19:09 op TV Oost.

Zwolle: overval Lidl winkelcentrum Holtenbroek
Zwolle: overval Lidl winkelcentrum Holtenbroek

Op vrijdag 17 januari, kort na 21.00 uur komt een overvaller binnen bij het filiaal van de Lidl aan het Bachplein in de wijk Holtenbroek. Hij komt binnen via de achteringang, aan de Porporastraat. De overvaller dreigt met een vuurwapen en eist het geld uit de kassa. De overvaller draagt opvallende kleding. Een regenpak en een omgekeerde capuchon over zijn hoofd met twee gaten erin geknipt. Wie kan er meer vertellen over deze man? Bel dan gratis naar het nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Almelo: brandstichting op bedrijvenpark Twente
Almelo: brandstichting op bedrijvenpark Twente

Op Bedrijvenpark Twente in Almelo worden bij het filiaal van A1 Packaging pallets in brand gestoken. Omdat de brandweer snel ter plekke was bleef de schade beperkt. Het gebeurde op zondag 19 januari tussen 18.30 uur en 18.45 uur. Heeft u iets ongewoons gezien rond dat tijdstip in de buurt van het pand? Bel dan het gratis nummer 0800 - 6070; of tip anoniem via 0800 - 7000.

Rijssen: vrouw pint met gestolen pinpas
Rijssen: vrouw pint met gestolen pinpas

De vrouw met de lange haren pint in Rijssen met een pinpas die is gestolen van een vrouw. Wie herkent haar? Bel dan meteen het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Haaksbergen: kunstwerk Glazen bos opgeblazen met vuurwerkbom
Haaksbergen: kunstwerk Glazen bos opgeblazen met vuurwerkbom

Kunstwerk Het Glazen Bos in Haaksbergen aan de Scholtenhagenweg is in 2013 meerdere keren vernield. In november zijn door een vuurwerkbom 14 ruiten aan diggelen geblazen. De schade aan het kunstwerk loopt inmiddels in de tienduizenden euro's. Weet u wie voor deze vernieling verantwoordelijk zijn? Bel dan gratis naar 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via 0800 - 7000.

Deventer: veel parfum gestolen bij Kruidvat aan de Brink
Deventer: veel parfum gestolen bij Kruidvat aan de Brink

Deze man steelt bij het filiaal van Kruidvat aan de Brink in Deventer voor ruim 750 euro aan parfum. Hij stopt alles in een geprepareerde tas en loopt ermee de winkel uit. Wie herkent deze man? Bel dan meteen het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800 - 7000.

Zwolle: MacBook gestolen bij Apple-winkel Xando Diezerstraat
Zwolle: MacBook gestolen bij Apple-winkel Xando Diezerstraat

Bij Xando aan de Diezerstraat in Zwolle stelen deze twee mannen een MacBook ter waarde van ruim 1300 euro. Herkent u de mannen of weet u waar ze verblijven? Bel dan gratis naar 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Steenwijk: inbraak computerwinkel Kornputsingel
Steenwijk: inbraak computerwinkel Kornputsingel

Bij een computerwinkel aan de Kornputsingel in Steenwijk wordt in de nacht van 29 op 30 december voor ruim 6000 euro aan computerapparatuur gestolen. Volgens getuigen zijn ze na de diefstal weggereden in een bordeauxrode personenauto. Wie herkent de mannen, of weet in welk merk auto de mannen zijn vertrokken? Bel dan gratis met het nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Ommen: Pinnen met gestolen bankpas
Ommen: Pinnen met gestolen bankpas

De politie geeft beelden vrij van twee onbekende mannen die met een gestolen bankpas pinnen. De pas is met een babbeltruc gestolen van een 85-jarige vrouw. Dat gebeurde op 8 juni bij de Jumbo aan de Markt in Ommen. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster