vidgrids.com : Online Video Search & Discovery Engine :

Onderdeloep Videos

Zwolle: Nog veel vragen over moord Robert Voorhorst
Zwolle: Nog veel vragen over moord Robert Voorhorst

Er zijn nog veel vragen over de moord op Robert Voorhorst in Zwolle. Vorige week woensdag 3 september werd de auto van de 48-jarige kok om 05.45 uur onder vuur genomen met een automatisch wapen. Het gebeurde pal voor zijn huis aan de Akkerbergstraat in de Zwolse wijk Stadshagen. Voorhorst raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Een donkere auto kan de link zijn naar de dader of de daders.

De auto werd kort na de beschieting gefilmd door een bewakingscamera op de rotonde van de Erfwal naar de Frankhuizerallee. Wat voor auto is het? De politie heeft inmiddels getuigen gesproken die denken dat het om een Volvo V50 gaat. Afgelopen zondagavond om 22.00 uur werd zo'n auto uitgebrand aangetroffen aan de Knarweg bij Lelystad. Die auto is op 18 januari gestolen in Lelystad en had het kenteken 14-RD-SB. De politie onderzoekt of die auto met de moord in Zwolle te maken heeft.

Inmiddels zijn er ruim dertig tips binnen die allemaal nauwkeurig worden onderzocht. Ze gaan over die auto en andere auto's, maar ook over het slachtoffer en zijn achtergrond. De politie wil zo veel mogelijk informatie over de dag van de moordaanslag, over de mogelijke vluchtauto, die misschien ook wel eerder in de wijk kan zijn gezien. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.

Raalte: man thuis overvallen door vijf daders
Raalte: man thuis overvallen door vijf daders

Op maandag 1 september is een inwoner van Raalte in zijn eigen huis aan de Haverstraat overvallen door vijf mannen. De buit: zijn bankpas.

Rond 21.00 uur wordt bij hem aangebeld. Als de 24-jarige man opendoet, stormen de vijf overvallers naar binnen. Ze bedreigen hem en hij moet zijn bankpasje afgeven. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor of na de overval iets hebben gezien aan de Haverstraat of de directe omgeving, zoals bij het station van Raalte. De daders zijn drie negroïde en twee getinte mannen. Van vier van de vijf is een signalement. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

dader 1:
negroïde uiterlijk
20 – 25 jaar
1.80 meter lang
slank postuur
kort zwart haar
wit van ogen opvallend rood bloeddoorlopen
grijs vest of grijze trui

dader 2:
negroïde uiterlijk
20 – 25 jaar
1.80 – 1.85 meter lang
slank postuur
ringbaardje
zwarte trui of zwart vest

dader 3:
negroïde uiterlijk
18 – 23 jaar
1.60 – 1.70 meter lang
slank postuur
zwart haar
zwarte jas, heupmodel met grote zak met flap aan linker voorkant
zwarte broek

dader 4:
getint uiterlijk
20 – 25 jaar
1.80 meter lang
smal postuur
donkere ogen
Beige jas met capuchon

Deventer: meisjes uit Markelo mishandeld in trein
Deventer: meisjes uit Markelo mishandeld in trein

Drie meisjes uit Markelo zijn in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 april -dat is de nacht na Koningsdag- mishandeld in trein van Arnhem naar Deventer.

Tijdens de treinreis biedt een jongen ze cocaïne aan. De drie meisjes uit Markelo gaan daar niet op in. Twee onbekende meisjes die bij de jongen horen mishandelen de Markelose meisjes daarna. Een van de slachtoffers krijgt iets in haar gezicht gespoten en wordt daarna in haar gezicht gestompt. Ook krijgt ze 'knietjes' in haar gezicht. Op het station Deventer verlaten de jongen en de meisjes de trein. De Markelose meisjes hebben gezien dat er op perron 4 waar de trein aankwam met mobieltjes opnames zijn gemaakt. De politie roept jongeren die dat filmpje nog hebben of getuigen van de mishandeling op om zich te melden.

Signalementen jongen en twee meisjes

Meisje 1:
Tatoeage met vogeltjes op rechter pols
Tatoeage met tekst op rug/schouderblad
zwart haar, normaal postuur
1.65 - 1.70 meter lang
19 - 22 jaar

Meisje 2:
Donkerbruin of zwart haar tot op de schouders
1.60 meter lang
19 - 22 jaar

Jongen:
Circa 21 jaar
Buitenlands uiterlijk

Hengelo: politie geeft beelden vrij van overval op apotheek
Hengelo: politie geeft beelden vrij van overval op apotheek

Een gemaskerde man met een mes overvalt op woensdag 3 september op klaarlichte dag apotheek De Noork aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo. Het is hem om zware medicijnen te doen. De overvaller staat op beelden van een bewakingscamera en de politie geeft ze vrij om de man op te sporen.

Rond 12.35 uur komt de man de apotheek binnen. Hij bedreigt apotheekmedewerkers met een mes en eist morfine-achtige medicijnen die achter slot en grendel liggen. Na korte tijd gaat hij er vandoor met een flinke hoeveelheid van die medicijnen. Een paar straten verderop bij basisschool 't Korhoen aan de Wielewaalstraat laat hij zijn bivakmuts en mes achter. Wie helpt de politie aan informatie over deze overval? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Zwolle: stel gezocht dat met gestolen bankpas pint
Zwolle: stel gezocht dat met gestolen bankpas pint

Wie herkent dit stel? De man en de vrouw worden ervan verdacht dat ze op maandag 7 juli bij verschillende geldautomaten in Zwolle pinnen met een gestolen bankpas.

Er wordt bijna 5.000 euro opgenomen van de rekening van een 76-jarige vrouw uit Zwolle. Vermoedelijk is de bankpas van de vrouw kort voor de geldopnames gestolen bij de Blokker aan de Dobbe in Zwolle. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Enschede: man gezocht voor brandstichting restaurant Havana
Enschede: man gezocht voor brandstichting restaurant Havana

De politie heeft bewakingsbeelden openbaar gemaakt om een man te vinden die in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 juli brand stichtte bij restaurant Havana aan De Klomp in Enschede.

Op de beelden is te zien dat hij rond vier uur 's nachts bij de ingang van Havana met een jerrycan in de weer is. De inloopmat van het restaurant wordt in brand gestoken en even later staat het restaurant in lichterlaaie. Vanwege de rookontwikkeling door de brand moesten bewoners van appartementen boven Havana midden in de nacht een tijd hun huis uit. Wie herkent de man die op de camerabeelden staat? Hij kan ook meer te maken hebben met andere brandstichtingen in onder meer auto's deze zomer in de omgeving van De Klomp. Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Straks in Onder de Loep
Straks in Onder de Loep

Straks in Onder de Loep: Wie weet er meer over een donkere auto die mogelijk betrokken is geweest bij de moord op Robert Voorhorst vorige week woensdag in Zwolle? Verder onder meer bewakingsbeelden van brandstichting bij restaurant Havana in Enschede, een gewapende overval op een apotheek in Hengelo en een overval in een huis in Raalte

Promo Onder de Loep seizoen 2014 - 2015
Promo Onder de Loep seizoen 2014 - 2015

Het nieuwe seizoen van Onder de Loep begint op donderdag 11 september. Om 17.10 uur, 18.10 uur en 19.10 uur is Onder de Loep te zien op TV Oost. Alles uit de uitzending is daarna te zien op youtube.com/onderdeloep, op Facebook en op Twitter.

Zwolle: overval C1000 Sellekamp
Zwolle: overval C1000 Sellekamp

Op 6 december 2013 overvalt een gewapende man de C1000 supermarkt aan de Sellekamp in Zwolle. Het gaat om een blanke man met een slank postuur. Hij is tussen de 1.75 en 1.85 m lang en is waarschijnlijk tussen de 45 en 50 jaar. Hij droeg tijdens de overval een zwarte muts en een sport- of veiligheidsbril. Ook lijkt het alsof hij een pruik draagt. Wie is deze man? Bel met informatie over deze overval naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Hengelo: zakkenrollers gefilmd bij Albert Heijn Hasselo
Hengelo: zakkenrollers gefilmd bij Albert Heijn Hasselo

Bij Albert Heijn in winkelcentrum Hasselo (wijk Hasseler Es) is uit de tas van een 86-jarige vrouw de portemonnee gestolen. De vrouw die dit doet is samen met haar twee handlangers gefilmd in de winkel. Wie herkent de vrouw of de twee mannen? Bel dan meteen naar het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070. Liever anoniem blijven? Bel dan met Bel M.: 0800 - 7000.

Zenderen: plofkraak pinautomaat Rabobank
Zenderen: plofkraak pinautomaat Rabobank

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 juni is de pinautomaat in het Sindron gebouw in Zenderen opgeblazen. Het is de dader of daders niet gelukt om geld uit de automaat te krijgen. In het buitengebied van Zenderen, aan de Zeilkerweg, is een scooter gevonden die door de dader of daders is gebruikt. Ook lag aan de Zeilkerweg kleding in de berm. Informatie over deze plofkraak is welkom via de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Deventer: overval aan de Bart Bokhorststraat
Deventer: overval aan de Bart Bokhorststraat

Een gezin uit Deventer is op 2e Pinksterdag overvallen in hun huis aan de Bart Bokhorststraat, in de wijk De Vijfhoek. 's Morgens om 7.00 uur dringen drie mannen gewapend met een mes de woning binnen. De man wordt meerdere keren gestoken en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De daders vertrokken in een zwarte Renault Clio. Informatie over de auto of de overvallers? Bel gratis naar de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Dalfsen: sigaretten gestolen bij Readshop
Dalfsen: sigaretten gestolen bij Readshop

Bij de Readshop aan de Bloemendalstraat in Dalfsen wordt op woensdagochtend 7 mei om 4.50 uur een grote partij sigaretten gestolen. Op de camerabeelden is te zien dat twee mannen bijna een kwartier bezig zijn om de toegangsdeur te forceren. Wie herkent de mannen? Ze dragen allebei Adidas schoenen en één man draagt een Adidas broek. Bel met tips naar 0800 - 6070, of anoniem via 0800 - 7000.

Hengelo: parfum gestolen bij filiaal Etos
Hengelo: parfum gestolen bij filiaal Etos

Drie mannen stelen bij het filiaal van Etos in de binnenstad van Hengelo voor 900 euro aan parfum. De mannen komen kort na elkaar binnen en als het personeel even met iets anders bezig is verdwijnen tientallen flesjes parfum in een zwarte tas. Wie herkent de mannen of weet waar ze nu verblijven? Bel dan meteen het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem reageren kan via Bel M.: 0800 - 7000.

Zwolle: steekpartij op parkeerplaats Rembrandtflat
Zwolle: steekpartij op parkeerplaats Rembrandtflat

In de nacht van vrijdag 16 mei op zaterdag 17 mei wordt op de parkeerplaats van de Rembrandtflat aan de Monteverdilaan in Zwolle een 47-jarige man meerdere keren gestoken met een mes. De dader is gefilmd in de lift van de flat. Hij is na de steekpartij vanaf de parkeerplaats vertrokken op een fiets. Wie herkent hem, eventueel in combinatie met dat mes? Bel dan gratis naar de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem reageren kan bij Bel M.: 0800 - 7000

Zwolle: straatrover maakt geen buit, maar verliest tand bij vechtpartij
Zwolle: straatrover maakt geen buit, maar verliest tand bij vechtpartij

Twee mannen proberen in de nacht van zondag op maandag 12 mei een man te beroven aan de Groeneweg in Zwolle. Ze hebben het verkeerde slachtoffer uitgekozen, want de man verweert zich hevig. Na een vechtpartij kiezen gaan de straatrovers er zonder buit vandoor. Eén van hen laat onbedoeld een souvenir achter: een stuk van zijn tand. Wie weet wie de straatrovers zijn? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Enschede: ernstige mishandeling tijdens Koningsnacht
Enschede: ernstige mishandeling tijdens Koningsnacht

Een 23-jarige man uit Enschede is tijdens Koningsnacht ernstig mishandeld aan de Haaksbergerstraat in zijn woonplaats. Ter hoogte van de Aldi wordt hij door meerdere mannen geschopt en geslagen. Een van de mannen schopt hem zelfs nog tegen zijn hoofd als hij al bewusteloos op de grond ligt. Wie heeft er iets gezien van de mishandeling? En wie kent iemand die zich op Facebook 'Lange Jan' uit Enschede noemt? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Vriezenveen: zakkenrollers slaan toe in de C1000
Vriezenveen: zakkenrollers slaan toe in de C1000

Twee mannen stelen op donderdag 22 mei de portemonnee met inhoud van een bejaarde vrouw in Vriezenveen. Ze doen dat terwijl ze boodschappen doet bij de C1000. Wie herkent de mannen of weet waar ze op dit moment verblijven? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Ommen: Winkeldief steelt voor duizend euro aan parfums
Ommen: Winkeldief steelt voor duizend euro aan parfums

Wie herkent deze man? Hij wordt gezocht voor winkeldiefstal bij het Kruidvat in Ommen. Daar steelt hij op vrijdag 2 mei voor duizend euro aan parfums. Hij gebruikt vermoedelijk een geprepareerde tas om met de buit ongemerkt langs de detectiepoortjes te komen. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Almelo: mannen stelen bij filialen van Kruidvat
Almelo: mannen stelen bij filialen van Kruidvat

Bij de filialen van Kruidvat aan De Gors en het Eskerplein in Almelo stelen deze mannen op donderdag 8 mei allerlei cosmeticaproducten. Vermoedelijk horen de mannen bij een landelijke bende die in wisselende samenstelling winkeldiefstallen pleegt. Help mee ze te stoppen door hun namen of verblijfplaats te tippen. Dat kan gratis via de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Oldenzaal: overval op handelaar in openhaardhout
Oldenzaal: overval op handelaar in openhaardhout

Aan de Hinmanweg in Oldenzaal zijn op maandag 24 maart de bewoners van een huis overvallen. Drie gewapende overvallers dringen het huis binnen en eisen geld en sieraden. Om hun eisen kracht bij te zetten wordt bij de bewoners een vuurwapen tegen het hoofd gedrukt. Wie weet meer over deze overval? Ook is de politie op zoek naar de bestuurders van een kleine blauwe auto die de middag voor de overval door de straat reed. Daarin zaten vier mannen met petjes. Bel met informatie naar de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000. Vertrouwelijk spreken met iemand van het Nationaal Team Criminele Inlichtingen kan via 079 - 345 8 999.

Zwolle: mannen stelen geld in café en bij de bibliotheek
Zwolle: mannen stelen geld in café en bij de bibliotheek

Deze twee mannen breken op zaterdag 1 maart een gokkast open in een café/slijterij aan de Brink in Zwolle. Blijkbaar hebben ze dan nog niet genoeg geld, want ze lopen daarna meteen door naar de bibliotheek aan de Diezerstraat in Zwolle. Daar stelen ze in de personeelsruimte geld uit de kluis. Wie herkent de mannen of weet waar ze nu zijn? Bel dan meteen het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem bellen kan naar Bel M.: 0800 - 7000.

Twente: sieraden gevonden bij inbreker
Twente: sieraden gevonden bij inbreker

Deze sieraden zijn buitgemaakt bij een inbraak in Twente. De rechtmatige eigenaar heeft de politie niet kunnen achterhalen. Van wie zijn deze opvallende sieraden? Bel 0800 - 6070.

Deventer: "keurige" stellen blijken notoire kledingdieven
Deventer: "keurige" stellen blijken notoire kledingdieven

Bij een modezaak in het centrum van Deventer zijn twee stellen gefilmd die voor bijna 1000 euro aan kleding stelen. Hun werkwijze is uiterst gehaaid. Eén stel leidt een personeelslid af, zodat het andere stel ondertussen kleding in een tas kan stoppen. Deze stellen zijn eerder gezien bij een kledingzaak in Wierden. Wie herkent ze of weet waar ze op dit moment zijn? Bel meteen het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 - 6070. Anoniem bellen kan naar Bel M.: 0800 - 7000.

Haaksbergen/Borne: inbraken bij Albert Heijn
Haaksbergen/Borne: inbraken bij Albert Heijn

Twee mannen breken in bij filialen van Albert Heijn in Borne en Haaksbergen. Ze slopen met een moker een ruit en stelen binnen honderden pakjes shag en sigaretten. Ze nemen alles mee in grote geblokte big-shoppers. Bij de Albert Heijn aan de Spoorstraat in Haaksbergen zijn ze op dinsdag 15 april geweest, op woensdag 16 april breken ze in bij Albert Heijn aan het Marktplein in Borne. Wie herkent de mannen? Of weet je waar de big-shoppers vandaan komen? Bel dan gratis 0800 -- 6070, of tip anoniem bij Bel M.: 0800 -- 7000.

Lonneker: postzegelverzameling ter waarde van 25.000 euro gestolen
Lonneker: postzegelverzameling ter waarde van 25.000 euro gestolen

Bij een 71-jarige postzegelverzamelaar uit Lonneker is tussen maandagmiddag 28 april op dinsdagochtend 29 april ingebroken. Uit zijn huis zijn dertig postzegelalbums gestolen, met daarin postzegels van de Britse Dominion. De verzameling heeft een waarde van ruim 25.000 euro. Weet je of die albums ergens te koop worden aangeboden of ken je iemand die ineens meerdere albums van Davo bezit? Bel dan meteen naar 0800 -- 6070 (gratis nummer). Of tip anoniem via 0800 -- 7000.

Wierden: waardevolle sieraden gestolen uit woning Zeggertweg
Wierden: waardevolle sieraden gestolen uit woning Zeggertweg

Uit een huis aan de Zeggertweg in Wierden zijn veel waardevolle sieraden gestolen. Op bewakingsbeelden zijn op zondag 23 februari, om 20.00 uur, twee mannen rond het huis te zien. Ze nemen veel sieraden mee. Onder meer dure horloges van de merken Centric, Chanel en Cartier. Eén van de inbrekers heeft een opvallende manier van lopen. Herken je ze? Tip dan via het gratis nummer van de opsporingstiplijn: 0800 -- 6070. Anoniem tippen kan via Bel M.: 0800 -- 7000.

Hengelo: 91-jarige vrouw trapt in babbeltruc
Hengelo: 91-jarige vrouw trapt in babbeltruc

Deze drie vrouwen proberen met allerlei babbeltrucs bij oudere mensen binnen te komen. De ene keer vragen ze of ze gebruik mogen maken van het toilet, de andere keer moeten de dames hun handen wassen. Eenmaal binnen neuzen ze door de kamers op zoek naar geld en sieraden. De 91-jarige mevrouw Boes uit Hengelo werd ook slachtoffer van het drietal. Wie herkent de vrouwen? Bel dan meteen 0800 -- 6070 of bel anoniem naar 0800 -- 7000.

Morgen in Onder de Loep
Morgen in Onder de Loep

Morgen in Onder de Loep op TV Oost veel aandacht voor inbraken.

In Borne en Haaksbergen is bij filialen van Albert Heijn voor duizenden euro's aan rookwaren gestolen. In Wierden zijn uit een huis veel waardevolle sieraden gestolen en in Lonneker is een postzegelverzameling van ruim 25.000 euro verdwenen.

Uitzending Onder de Loep 24 april 2014
Uitzending Onder de Loep 24 april 2014

In deze uitzending onder meer: camerabeelden van inbraken en zakkenrollers. Verder een zedenzaak in Zwolle, een overval op een snackbar in Hengelo waarbij de eigenaresse gewond raakt en een mislukte overval in Enschede.

Zwolle: ontucht met kind in parkje
Zwolle: ontucht met kind in parkje

De politie is op zoek naar een man die op donderdag 3 april in een parkje aan de Tormentilweg in Zwolle ontucht heeft gepleegd. Hij heeft twee meisjes van 7 en 8 jaar oud aangesproken. De man wordt gezocht voor schennis plegen en het betasten van één van de meisjes. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Hengelo: inbrekers stelen scooter uit berging flat
Hengelo: inbrekers stelen scooter uit berging flat

Drie mannen hebben op donderdag 27 februari in de kelderruimte van een flat aan de Zernikestraat in Hengelo ingebroken. De diefstal is vastgelegd door een bewakingscamera. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Ommen: oplichtster past wisseltruc toe in supermarkt
Ommen: oplichtster past wisseltruc toe in supermarkt

Een vrouw heeft op 18 februari een medewerkster van de Albert Heijn in Ommen opgelicht met een wisseltruc. Wie herkent de vrouw of weet waar ze verblijft? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Hengelo: vijftig dure zonnebrillen buitgemaakt bij inbraak optiekzaak
Hengelo: vijftig dure zonnebrillen buitgemaakt bij inbraak optiekzaak

Een inbreker heeft op de vroege donderdagmorgen van 10 april bij Gelink Optiek aan de Wemenstraat in Hengelo vijftig Ray-Ban zonnebrillen gestolen. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Hengelo: eigenaresse snackbar gewond bij gewapende overval
Hengelo: eigenaresse snackbar gewond bij gewapende overval

De eigenaresse van snackbar Peho aan de Boekeloseweg in Hengelo is gewond geraakt bij een overval op vrijdagavond 11 april. Twee gemaskerde mannen met messen plegen de overval. Als de eigenaresse zich wil verweren loopt ze steekwonden op in haar hand en in haar gezicht. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Dalfsen: zakkenrollers gefilmd in Kruidvat
Dalfsen: zakkenrollers gefilmd in Kruidvat

Twee jonge vrouwen stelen op woensdag 2 april de portemonnee van een vrouw die aan het winkelen is in het Kruidvat in Dalfsen. De ene vrouw leidt het slachtoffer af, terwijl de andere vrouw de portemonnee uit een tas aan een rollator steelt. De portemonnee wordt later zonder geld teruggevonden in een sloot. Wie herkent de vrouwen op de bewakingsbeelden? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Enschede: mislukte overval op tankstation
Enschede: mislukte overval op tankstation

Een man probeert in de nacht van zondag 23 op maandag 24 maart tankstation Texaco aan de Boulevard 1945 in Enschede te overvallen, maar dat mislukt want tien seconden later gaat de overvaller er zonder buit weer vandoor. Van de overval zelf en vlak voor de overval zijn bewakingsbeelden. Wie herkent de man? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Enschede: brandstichting in huis terwijl bewoners liggen te slapen
Enschede: brandstichting in huis terwijl bewoners liggen te slapen

In een huis aan de Pathmosstraat in Enschede wordt in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 maart brand gesticht. Het gebeurt om 2:45 uur als de bewoners, een vrouw, haar vriend en twee kinderen boven liggen te slapen. De bewoners weten op tijd uit het huis te komen. Wie heeft meer informatie over een motief voor de brandstichting of wie heeft rond het tijdstip van de brand of daarvoor iets verdachts gezien aan de Pathmosstraat? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Uitzending Onder de Loep 10 april 2014
Uitzending Onder de Loep 10 april 2014

In deze uitzending van Onder de Loep onder meer de volgende onderwerpen: brandstichting in een huis aan de Pathmosstraat in Enschede, zakkenrollers die met gestolen pinpassen geld opnemen bij geldautomaten en de diefstal van 31 fietsen van vakantiepark Hellendoon.

Hellendoorn: diefstal 31 huurfietsen van vakantiepark
Hellendoorn: diefstal 31 huurfietsen van vakantiepark

Op vakakantiepark Hellendoorn zijn de eerste week van april tientallen huurfietsen gestolen. Het gaat om negen mountainbikes en 22 dames- en herenfietsen. De fietsen stonden op slot onder een overkapping achter de receptie van het vakantiepark. Bij de diefstal is vermoedelijk een vrachtwagen of een oplegger gebruikt. Wie heeft meer informatie over de diefstal? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Deventer: man neemt geld op met gestolen bankpas
Deventer: man neemt geld op met gestolen bankpas

Op het station van Deventer is op 5 maart van een vrouw die net een treinkaartje heeft gekocht de portemonnee gestolen. Even later wordt in de buurt van het station ruim 700 euro van haar rekening opgenomen door deze man. Wie herkent hem? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Ommen: man en vrouw stelen voor 600 euro aan cosmetica
Ommen: man en vrouw stelen voor 600 euro aan cosmetica

Een man en een vrouw vullen op vrijdag 21 februari bij het Kruidvat in Ommen een geprepareerde tas met cosmetica. Er wordt voor ruim 600 euro aan goederen gestolen. Wie herkent de twee of weet waar ze zijn? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Rijssen: vrouw steelt bij Marskramer
Rijssen: vrouw steelt bij Marskramer

De politie heeft bewakingsbeelden van de Marskramer in Rijssen vrijgegeven waarop is te zien dat een vrouw een dure pan steelt. Wie herkent deze vrouw of weet waar ze zich ophoudt? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: man neemt 1200 euro op met gestolen pas van bejaarde vrouw
Zwolle: man neemt 1200 euro op met gestolen pas van bejaarde vrouw

Wie herkent deze man? Hij steelt op maandag 17 februari in het winkelcentrum Zwolle Zuid de portemonnee van een 81-jarige vrouw. Met een bankpas uit de portemonnee neemt hij even later voor ruim 1200 euro van haar rekening. Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000

Hengelo: vrouwen pinnen met gestolen bankpas
Hengelo: vrouwen pinnen met gestolen bankpas

Een bewakingscamera bij een pinautomaat in Hengelo heeft beelden vastgelegd van deze vrouwen. Ze pinnen op zaterdag 1 maart voor ruim 1500 euro met een pas die kort daarvoor is gestolen van een bejaarde vrouw in het centrum van Hengelo. Wie weet wie deze vrouwen zijn of waar ze verblijven? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Zwolle: mannen stelen portemonnee van gast McDonalds
Zwolle: mannen stelen portemonnee van gast McDonalds

De politie zoekt deze twee mannen. Ze worden ervan verdacht dat ze op zaterdag 4 januari in de McDonalds in Zwolle Zuid de portemonnee van een man uit Doornspijk hebben gestolen. Met een pas uit de portemonnee proberen ze kort na de diefstal geld op te nemen aan de Willemskade in Zwolle. Wie herkent ze? Bel de politie met uw tips op 0800 -- 6070. Anoniem bellen kan via 0800 -- 7000.

Morgen in Onder de Loep
Morgen in Onder de Loep

Morgen vraagt de politie uw informatie over een brandstichting in de nacht van 26 op 27 maart in een huis aan de Pathmosstraat in Enschede. Verder zijn er bewakingsbeelden van zakkenrollers die bankpassen stelen en geld opnemen, winkeldieven en de diefstal van 31 fietsen van Vakantiepark Hellendoorn.

Zwartsluis: containerbranden
Zwartsluis: containerbranden

In Zwartsluis is sinds begin december al meer dan tien keer brand gesticht. In bijna alle gevallen zijn containers het doelwit. Tot nu toe is het bij materiële schade gebleven, maar omdat de containers vaak vlakbij huizen staan, kan zo'n brand ook heel anders aflopen. De politie zoekt getuigen van de branden. Ook als je een vermoeden hebt wie ervoor verantwoordelijk is, bel dan. Dat kan naar het gratis nummer 0800 - 6070. Anoniem tippen kan bij Bel M.: 0800 - 7000.

Find the Videos, Producers, & Vloggers You Want Faster